Srbija Timočka krajina

Saša Paunović u Boru: U privilegijama uživaju ljudi bliski ovoj vlasti dok građani ŽIVE U BEDI! (VIDEO)

Atlas Servis - 24h pomoć na putu

Ova vlast je stavila monopol na politiku i zabranjuje drugačije političko mišljenje i drugačije političke ideje – poručio je Saša Paunović, predsednik opštine Paraćin i zamenik predsednika Demokratske stranke, na sinoć održanoj tribini Saveza za Srbiju u Boru.

I pored velikih pritisaka i zabrane korišćenja sale Doma kulture, sinoć je u Boru na platou ispred Doma kulture održana tribina Saveza za Srbiju.

Monopol na političke ideje se proširio i na monopol na medije. Građane to mora da interesuje jer se taj monopol širi na sve pore društva, pa onda imamo da samo partijski drugovi mogu da zidaju u centru Beograda, samo partijski drugovi mogu da grade na vrhu Kopaonika bez ikakvih papira, dobijaju besplatno zemljište, ne plaćaju komunalije – poručio je Paunović.

U privilegijama uživaju samo oni koji su bliski vlasti dok građani žive u bedi! To je ono što je Srbija danas, zemlja bez pravde i nade! – dodao je Paunović.

Na tribini su pored Saše Paunovića, govorili i lideri Saveza za Srbiju: Dragan Đilas, Boško Obradović, Borko Stefanović, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, predsednik sindikata Sloga Željko Veselinović i potpredsednik Narodne Stranke Nikola Jovanović.

Pogledajte ceo govor Saše Paunovića na tribini u Boru:

Dodaj komentar