fbpx

Bor: Nov termin za projekciju filma „Težina lanaca 3“ Borisa Malagurskog

Preporuka:

UST: Sudija iz Zaječara hospitalizovan zbog korona virusa

Udruženje sudija i tužilaca Srbije saopštilo je danas da je, prema njihovim podacima, u Srbiji do sada korona virusom...

Ministar Stefanović: Penzioneri su prilikom kupovine namirnica bili disciplinovani

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je rano jutros više prodavnica u kojima...

U Srbiji korona virus potvrđen kod 249 osoba

U Republici Srbiji su do 18 časova 22. marta 2020. godine registrovana ukupno 222 potvrđena slučaja COVID 19, a...
- Reklama -

Treći nastavak serijala “Težina lanaca” trebalo je da se u prvoj polovini februara nađe i pred borskom publikom. Premijera najavljena za 12. februar otkazana je iz tehničkih razloga, a u izjavi koju je Boris Malagurski dao, neće se odustati od projekcije u gradu bakra.

U razgovoru sa borskim profesorom filozofije, master filozofom Ivanom Vučkovićem, Malagurski je potvrdio da je projekcija filma zakazana u borskom bioskopu „Zvezda“ odložen iz tehničkih razloga te je ujedno demantovao da je bilo kakvu izjavu dao portalu „Bor030“, tvrdi Vučković.

Ivan Vučković kaže da će se Malagurski ponovo uskoro čuti sa njim i zatražiti nov termin za projekciju „Težine lanaca 3“ od Centra za kulturu Bor.

Inače, u svom novom filmu Boris se bavi aferama koje potresaju našu zemlju, načinima na koje političke interesne grupacije i korporacije ugrožavaju opstanak naše zemlje, aktuelnim problemima zagađenja, NATO bombardovanjem SRJ i mnogim drugim pitanjima koja niko ne sme da postavi.

Inače, kao specijalni gost na borskoj premijeri planirano je bilo da se pojavi i sam režiser Boris Malagurski, koji je, tom prilikom, najavio i kraće obraćanje publici.

Inače, film „Težina lanaca 3“ trebalo bi, nakon Bora, da bude prezentovan i publici u Smederevu.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: