fbpx
Društvo Timočka krajina

Bor: Nov termin za projekciju filma “Težina lanaca 3” Borisa Malagurskog

Treći nastavak serijala “Težina lanaca” trebalo je da se u prvoj polovini februara nađe i pred borskom publikom. Premijera najavljena za 12. februar otkazana je iz tehničkih razloga, a u izjavi koju je Boris Malagurski dao, neće se odustati od projekcije u gradu bakra.

U razgovoru sa borskim profesorom filozofije, master filozofom Ivanom Vučkovićem, Malagurski je potvrdio da je projekcija filma zakazana u borskom bioskopu “Zvezda” odložen iz tehničkih razloga te je ujedno demantovao da je bilo kakvu izjavu dao portalu “Bor030”, tvrdi Vučković.

Ivan Vučković kaže da će se Malagurski ponovo uskoro čuti sa njim i zatražiti nov termin za projekciju “Težine lanaca 3” od Centra za kulturu Bor.

Inače, u svom novom filmu Boris se bavi aferama koje potresaju našu zemlju, načinima na koje političke interesne grupacije i korporacije ugrožavaju opstanak naše zemlje, aktuelnim problemima zagađenja, NATO bombardovanjem SRJ i mnogim drugim pitanjima koja niko ne sme da postavi.

Inače, kao specijalni gost na borskoj premijeri planirano je bilo da se pojavi i sam režiser Boris Malagurski, koji je, tom prilikom, najavio i kraće obraćanje publici.

Inače, film “Težina lanaca 3” trebalo bi, nakon Bora, da bude prezentovan i publici u Smederevu.

Dodaj komentar