fbpx
Društvo

Asfaltirane ulice u Velikom Izvoru

FOTO: zajecar.info

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić obišao je asfaltirane ulice u selu Veliki Izvor, kod Zaječara.

Sa izvođačima radova (“STRABAG”d.o.o.), predsednikom MZ, saradnicima i predstavnicima medija iz Zaječara, gradonačelnik Boško Ničić obišao, tek završeno, asfaltiranje blizu 900 metara ulica ( u Gornjem i Donjem kraju) u selu Veliki Izvor kod Zaječara, kao i 400 m2 “ostrva kod Pekare” (koje će radnici JКP “Timok održavanje” urediti u narednom periodu), prenosi zajecar.info.

“Ukupno je, danas, u okviru ovih radova ugrađeno više od 440 tona asfaltne mase, a vrednost izvedenih radova (sa PDV-om) je blizu 8.000.000 dinara. Ostalo je da se na proleće odrade još dve ulice koje su u izuzetno lošem stanju i sanira deo ulica u kojima je asfaltni sloj delimično oštećen”, rekao je gradonačelnik Zaječara novinarima.

Danas će gradonačelnik Zaječara Boško Ničić obići završetak radova na asfaltiranju ulice (350 m) i platoa ispred Doma kulture u Grlištu, i završne radove na pripremi asfaltiranja ulica u Grljanu (770 m).

Izvor: zajecar.info

1 komentar

  • Ovo je slika koju sanjaju, skoro dve decenije svi zaječarci. Ove dve protuve niz put , pa u zaborav. A mi šta nam bude, gore od ovoga ne može. ” Dotakli smo dno života ” sa ovim parom koji vežba hodanje po asfaltu.
    Scena za pamćenje , san i cilj !

Dodaj komentar