fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Sport

Odličan početak sezone za automobilsko udruženje “AS” iz Zaječara obeležen i prvim trofejom

foto: glassporta.com

Na otvaranju ovogodišnje sezone auto trka na kružnoj stazi “Beranovac” kod Kraljeva, vozač Automobilsko sportskog udruženja “AS Zaječar”, Života Milić “Gaga”, u klasi 5., u automobilu “Honda acord” 1.6 E1, zauzeo je 3. mesto i doneo prvi trofej ovog, novog sportskog društva, u naš grad.

Pod pokroviteljstvom grada Zaječara i Sportskog saveza grada, ove godine, u organizaciji ovog našeg kluba, pod okriljem AMSS i SAKS-a, u Zaječaru će se održati dve međunarodne trke.

Prva je brdska trka “Trofej Zaječara 2020” (u klasi 10),na stazi “Halovsko brdo” a druga će biti reli trka “Grliško jezero 2020” (u klasi 5) na stazi od skretanja sa Šljivarskog puta ka selu Leskovac.

Takmičari će za svaku trku, pošto će u Zaječaru boraviti po najmanje dva dana, svakodnevno izvoditi atraktivne vožnje na poligonu na Kraljevici za publiku koja dođe da prati trke.

Nema sumnje da će dobar rezultat na otvaranju sezone biti pravi zamajac za predstojeće izazove članova kluba, a cilj je osvajanje jednog od prva tri mesta u ekipnom plasmanu u nacionalnom šampionatu i to u debitantskoj sezoni ASU „AS“ iz Zaječara.

izvor: glassporta.com

1 komentar

Dodaj komentar