fbpx
Kultura

Prvi “Youtubers night festival” 16. i 17. marta u Zaječaru

Zaječarski ljubitelji “Youtube” kanala imaće priliku da uživaju  u prvom „Youtubers night festivalu 2019“ koji će u subotu i nedelju, 16. i 17. marta biti održan  u sali zaječarskog pozorišta. Ulaznice su već puštene u prodaju.

Prvi Youtubers night festival u Zaječaru predstojećeg vikenda okupiće neke od najvećih domaćih zvezda Jutjuba (Youtube), a svoje učešće potvrdili su: Cone, Najbolji ortaci, Katarina Bugarin, Milica Kanić…

Lista učesnika, najavljuju organizatori još uvek nije konačna, te su i u poslednjem trenutku moguća iznenađenja.

Direktor festivala Filip Marković nedavno je najavljujući festival,zahvalio je ustanovi „Zoran Radmilović“ što je prihvatila da učestvuje u organizaciji ovog događaja i istakao da će to biti najveći Festival Youtube-ra u Istočnoj Srbiji.

Cena karte biće 800 dinara po danu, a program je predviđen od 16 do 20 sati oba dana, nakon čega će uslediti fotografisanje sa YOUTUBE-erima.

Organizatori festivala su Redakcija emisije o ju tjub kulturi „Tube zone“ iz Negotina i Narodno pozorište Timočke Krajine –Centar za kulturu „Zoran Radmilović“. Pokrovitelj je Grad Zaječar.

Prvi festival ovakve vrste u Timočkoj krajini održan je još oktobra 2017. godine u Negotinu i po broju posetilaca premašio je očekivanja i publike, ali i organizatora. Samo godinu dana u Negotinu je novembra 2018. godine održan i drugi po redu festival posvećen najvećim fanovima YOUTUBE internet zajednice.

Dodaj komentar