fbpx

17. AVNOJSKI TURNIR ove godine na NOVOM TERENU! Postavljene nove tribine, reflektori, ali i…

Preporuka:

Na Električni orgazam za 800 dinara

Počela je prodaja karata za nastup Električnog orgazma u Omladinskom centru, koji će biti održan početkom aprila u okviru...

Borsko jezero na 4,3 metra ispod preliva na brani

Nivo Borskog jezera trenutno je veoma nizak i nalazi se na 4,3 metra ispod preliva na brani. Lokalna samouprava...

Izložba fotografija „Pravoslavlje“ Zaječarcima na dar (FOTO)

U susret obeležavanju Sretenja - slave Timočke eparhije i  povodom proslave osam vekova od sticanja autokefalnosti srpske crkve u...
- Reklama -

Početak avgusta po već ustaljenom običaju  u zaječarkom naselju podno Kraljevice, poznatijem kao AVNOJ rezervisan je za turnir u basketu i malom fudbalu.

Ova sportska manifestacija sa tradicijom od skoro dve decenije privlači pažnju zaječarske  publike, ali i sportskih rekreativaca širom Timočke krajine, pošto pehar pobednika avnojskih turnira sa sobom nosi svojevrsni prestiž.

Ovogodišnji turnir koji je predviđen za početak avgusta sportisti, rekreativci i publika dočekaće na obnovljenim terenima, čije je uređenje i adaptacija počela minulih dana, prenosi portal „IZA ĆOŠKA„.

foto: izacoska.net

“Radovi koji su danas počeli na ovom terenu podrazumevaju kompletnu izradu nove zaštitne ograde, kao i kompletno postavljanje novih tribina, uz postavljanje novih instalacija,  kao i uređenje ulaza na sam teren” – izjavio je direktor Javnog preduzeća “Timok održavanje” – Vice Lalić.

Takođe na terenu će biti postavljeni novi reflektori, tako da će bavljenje sportom biti omogućeno preko celog dana i sam teren će biti iznova asfaltiran, što će uz novo obeležavanje doprineti da se ovogodišnji turnir u basketu i malom fudbalu održi u do sada najboljim uslovima.

“Ovogodišnji turnir, sa tradicijom od 17 godina ponovo će ugostiti sportiste svih kategorija, kako u košarci, tako i u malom fudbalu, i ponovo objediniti generacije koje odrastaju i koje su odrasle na ovom terenu i samom gradu.

Biće to još jedna prilika da publika u Zaječaru, zajedno sa prijavljenim ekipama i organizatorima uživa u sportskim nadmetanjima na već uveliko poznatoj sportskoj manifestaciji”– rekao je Ivan Bradić, dugogodišnji organizator same manifestacije.

Rekonstrukcijom samog terena, kao i dugogodišnjim zalaganjem  samih organizatora ispunjeni su svi uslovi da ovogodišnji turnir Avnoj 2018, ispuni maksimalna očekivanja publike i učesnika.

izvor: Iza ćoška

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: