10. avgusta svečano otvaranje izložbe fotografija „Evo Poljske!” u Radul begovom konaku

0

Ambasada Republike Poljske u Beogradu i Narodni Muzej u Zaječarupozivaju vas u četvrtak, 10. avgusta na svečano otvaranje izložbe fotografija pod nazivom „Evo Poljske!”.

Autor izložbe je Marjuš Ćeševski, a izložbu će u Radul begovom konaku otvoriti ambasador Republike Poljske u Srbiji Tomaš Njegođiš.

R E K L A M A

Početak izložbe zakazan je za 19 sati, a ulaz je besplatan!

Izložba fotografija „Evo Poljske!“ je svojevrsni turistički i kulturni vodič kroz zemlju koja se nezaustavljivo menja, ali brižljivo čuva sećanje na svoju bogatu istoriju i tradiciju.

Postavka predstavlja šarolikost Poljske i njene manje poznate lepote – od obala Baltika, raskošnih dvoraca i aristokratskih vila, istorijskih spomenika, očaravajućih šuma, jezera i planina, modernih centara kulture i umetnosti, značajnih festivala do dragocenih spomenika hrišćanstva.

Izložba je zamišljena kao otvoren poziv i inspiracija svim znatiželjnim putnicima da posete ovu zanimljivu i jedinstvenu zemlju u kojoj se prepliću različite kulture, arhitektonski stilovi, netaknuti spomenici prirode i moderni, dinamični gradovi, navode organizatori.

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here