fbpx
Društvo

Žitelji 4. mesne zajednice u Zaječaru obeležili slavu „Svetog Nikolu“ (FOTO)

Tradicionalnim rezanjem slavskog kolača danas su u prostorijama 4. Mesne zajednice „Nikola Pašić“ u Zaječaru svoju slavu „Svetog Nikolu“ obeležili meštani ovog dela grada.

Uz prisustvo mnogobrojnih zvanica sveštenik Eparhije Timočke zajedno sa Nadom Capurelović, predsednicom 4. Mesne zajednice „Timok“ prelomio je slavski kolač i svim prisutnim gostima čestitao slavu.

Tom prilikom predsednica 4. Mesne zajednice istakla je da problema ima svuda i uvek će ih i biti, ali da su saradnja sa građanima i međusobna saradnja nešto na čemu bi ceo grad mogao malo da poradi.

“ Imam saradnike kojima sam izuzetno zahvalna na pomoći koju mi pružaju, jer smo mi ovde isključivo zbog građana i njima smo na usluzi.

S druge strane smatram da bi saradnja sa gradonačelnikom i Gradskom upravom trebalo da bude mnogo bolja i da bi oni trebalo da povedu računa da im ove prostorije ne služe samo kad su izbori gde će doći i sakupiti svoje glasove, već da obrate pažnju i na zahteve i pritužbe koje građani ovde gotovo svakodnevno iznose.

Tih problema ima jako mnogo i oni se moraju rešavati.

Ja iza sebe imam 30 godina društvenog i humanitarnog rada, ali smatram da bi svako od nas trebalo da radi ono za šta su ga građani izabrali.

Mi, građani prevashodno treba svi da se slažemo. Ja lično nisam član nijedne političke partije, tako da se nekako snalazim.

Saradnja sa građanima, ali i međusobna saradnja je nešto na čemu bi mogli da poradimo“, istakla je Capurelović.

Pogledajte galeriju fotografija:

 

Dodaj komentar