fbpx
Društvo

Zbog velikog interesovanja, dva koncerta „Električnog orgazma” u Zaječaru

Koncert legendarnog beogradskog benda „Električni orgazam”, zakazan za 3. septembar u Zaječaru, rasprodat je za samo 9 dana, pa će zbog velikog interesovanja publike, bend u Zaječaru nastupiti i dan kasnije, u subotu, 4. septembra.

Oba koncerta će biti održana u bašti Omladinskog centra sa početkom od 21.00 i biće među retkim letnjim koncertima kojima bend obeležava 41. godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma.

Podsećamo, „Električni orgazam” je prošle godine trebalo da nastupi u Zaječaru, ali je koncert bio odložen zbog epidemiološke situacije.

“Jako mi je drago što u Zaječaru vlada veliko interesovanje za Orgazmom i što ćemo održati dva koncerta u Omladinskom centru, ali moram da priznam da me to uopšte nije iznenadilo jer je Zaječar oduvek bio grad sa rokenrol tradicijom. Koristim ovu priliku da pozovem i sve naše fanove iz Bora, Negotina, Knjaževca, Majdanpeka i ostalih okolnih mesta i gradova da dođu na naše rođendanske koncerte”, poručuje Gile pred koncerte u Zaječaru.

Ulaznice za koncert 4. septembra su u prodaji i mogu se kupiti u Omladinskom centru po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1000, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

1 komentar

  • Ljudi su zeljni druzenja, koncerata, manifestacija i okupljanja. Pored svih izolacionih fakora, ove dve-tri godine koje smo prozivele su dodatno otezale svima zivot.

Dodaj komentar