fbpx

ZAVRŠEN PROJEKAT „ZAzeleni“: Podeljeni pokloni školama i vrtićima koji su učestvovali na konkursu

Preporuka:

Formirana Unija žena Srpske napredne stranke u Zaječaru

U cilju osnaživanja žena da se aktivno uključe u bavljenje politikom, uz poruku da je politika izuzetno ozbiljan posao...

„Zaječarsko naselje Kotlujevac“ – istorija ispisana perom

Nakon što je sredinom marta 2018. godine dr Miodrag Velojić upravo u čitalištu Matične biblioteke Zaječarcima prezentovao priču o...

Međunarodna izložba pasa „CACIB 2020“ početkom aprila u Zaječaru

XI Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB ZAJEČAR 2020. biće održana u nedelju, 5. aprila na sportsko rekreativniom...
- Reklama -

Omladinsko planinarsko smučarsko drušvo „Dragan Radosavljević“ je u sredu, 15. novembra školama koje su učestvovale na likovnom konkursu, ,,ZAzeleni-brinemo o životnoj sredini“ podelilo prigodne poklone od novca prikupljenog na licitaciji dečijih likovnih radova.

Na konkursu je učestvovalo 5 škola iz Zaječara, svi vrtići sa područja Grada Zaječara, likovne radionice kao i korisnici ustanove ,,Oblutak“.Ukupno je pristiglo preko 140 radova rađenih različitim likovnim tehnikama. 
Svim učesnicima su podeljeni prigodni pokloni- kante za otpatke, bojice, krede i lopte kako bi se promovisala zaštita životne sredine i zdravi stilovi života.
Ovom aktivnošću je zaokružen i završen projekat ovog planinarskog društva iz kojeg poručuju da se nadaju i daljoj uspešnoj saradnji sa školama i vrtićima. 
Inače, projekat ,,ZAzeleni,, koje se bavi očuvanjem životne sredine,  finansiran je od strane resurs centra OI ,,Đorđe Simeonović“ i Ministarstva Omladine i sporta kroz projekat #mladisuzakon.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: