Društvo

Zašto NEDOZVOLJENE RADNJE u matičnoj službi ne demantuje Gradska uprava nego demante upućuje SNS???

Nikakvog upada u matičnu službu Gradske uprave u Zaječaru nije bilo, već je služba radila prekovremeno zbog građana kojima su bila potrebna razna dokumenta, rečeno je danas agenciji Beta u gradskom odboru Srpske napredne stranke (SNS) u Zaječaru.

Velimir Ognjenović, predsednik Privremenog organa i doskorašnji gradonačelnik, iako je u tom trenutku viđen u prostorijama matične službe tvrdi da nije bio u Gradskoj upravi i da ne zna ništa o tom slučaju… Ali zato znaju u Srpskoj naprednoj stranci!
U odboru SNS tvrde da je stav gradske uprave da se „uvek izađe u suret građanima i njihovim potrebama“.

Na pitanje da li su među građanima bili i najviši gradski funkcioneri, u gradskom odboru SNS naveli su „da to ne znaju, ali da je tamo bilo puno građana koji su zatražili dokumenta pa je zato matična služba radila prekovremeno“.

saopstenje-snsMeđutim, šefica Odseka za opšte i matične poslove u Zaječaru Dušica Ilić kaže za Insajder da nije bila upoznata s „prekovremenim radom“ članova Srpske napredne stranke i izdavanjem dokumenata sinoć u ovom gradu, samo nekoliko sati pošto su raspisani lokalni izbori.

Zašto vest o NEDOZVOLJENIM noćnim RADNJAMA u Matičnoj službi u Zaječaru demantuje SNS, a ne Gradska uprava??? Da li su u brzini zaboravili da ova javna služba nije privatna prćija naprednjaka ili… baš ih više briga i za te ‘detalje’?!


 ZAŠTO ZAJEČARSKI MEDIJI ĆUTE ???


Na snimku se jasno vide:

Srdjan Nedeljković – član Privremenog organa i doskorašnji pomoćnik gradonačelnika
Stefan Zankov – član Privremenog organa i doskorašnji predsednik Skupštine
Dušan Firović – doskorašnji član Gradskog veća
Željko Šoršokanović – doskorašnji odbornik
Rada Ninović – doskorašnja odbornica
Saša Stojanović – sada kandidat za odbornika
Milena Trajković – doskorašnja članica Gradskog veća

A u kancelariji iza bio je i Velimir Ognjenović, koga na slikama nema! Svi iz Srpske napredne stranke… ili samo zainteresovai građani…

Ove nedozvoljene radnje danas su osudili predstavnici Demokratske stranke, pokreta Dosta je bilo ali i kandidat građana za predsednika Srbije Saša Janković.

A ako niste pogledali video snimak, evo i njega:

1 komentar

 • Narod kaže: „Ne pada sneg da prekrije breg, nego da svak zverka pokaže svoj trag“
  Tako i ovi, sad već bivši opozicionari, pokazaše svoje tragove a bogami i namere.
  Doduše, može biti da su do juče bili iskreni opozicionari; Videli ljudi da se to ič ne isplati, pa se priklonili onima za koje misle da će opet biti vlast. Ali, ima još jedna narodna koju nikako ovi, sada potencijalni vlasnici odborničkih mandata ne bi smeli da ne razmotre, ozbiljno. Ona glasi: „Kad se siroma zaženi, i tupan se icepi.
  Da ne ispadne da ste opet zajeb… pa izabrali pogrešnu stranu?
  Ako ispadne da jeste biće nam sigurno svima bolje, a i vi ćete moći, opet, da budete iskreni opozicionari.
  Pa lep bi ovo bio scenario, zar ne, dragi moji Zaječarci?

Dodaj komentar