fbpx
Politika

ZAJEDNO ZA ZAJEČAR – IVAN JOKOVIĆ: Sednica Skupštine mora biti održana!

ivan joković
foto: ivan joković

Povodom izjave predsednika Skupštine grada Zaječara, gospodina Stefana Zankova saopštenjem se oglasila odbornička grupa “Zajedno za Zaječar – Ivan Joković”

Sednica Skupštine grada čije sazivanje je kao predlagač inicirala grupa od 22 odbornika mora da bude zakazana po zakonu i poslovniku Skupštine grada u roku od 7 dana, tako da se održi u roku od 15 dana od dana prijema zahteva.

Pojedinačno povlačenje zahteva od dela odbornika koji su podlegli pritiscima nema za posledicu potpuno povlačenje zahteva.

Očekujemo od gospodina Zankova da u skladu sa zakonom i poslovnikom zakaže sednicu u poslovnikom predviđenom roku.

Ukoliko sednica ne bude zakazana od strane predsednika Skupštine grada, zakazaće je predlagač, grupa odbornika koja je podnela zahtev, a sve u skladu sa zakonom i poslovnikom Skupštine grada Zaječara.

“Zajedno za Zaječar – Ivan Joković”

5 komentara

    • Ne štiti Zankov,već onaj glavniji od Zankova – tačnije rečeno,onaj isti koji je štitio i Mirkovića dok mu je to odgovaralo.Tako će i Velju da štiti,sve dok mu je po volji.

      • Zankov saziva sednicu, a ne neko drugi. Velika odgvornost je na Zankovu, jer naokolo prica kako Velja svasta radio i da je odgovoran za stanje u gradu, a kada treba da se pokaze on cuti.

  • sto se bre jokoviću ne pokrijes malo sa neki carsav..ovo ne valja ali ti i onaj tvoj bosko ste ojadili ovaj grad.opustosili.i ti sada nekom drzis predavanje.sram te bre bilo.i sport ste unistili.masve.uhvatite se za ruke pa idite negde.pomozite jos nekom.nama je dosta vas.bruko.

  • Kome ce ovaj da bude opozicija. Sta prica on? Dok ste bili i s Boskom i s Mirkovicem svi u paketu i delili pare bilo vam lepo, sada si nasao da prosipas pamet. Da je srece da vas vilama i lopatama sve u paketu proteramo iz grada da progledamo konacno

Dodaj komentar