fbpx
Kultura

U zaječarskom pozorištu, nakon 2 godine NOVA PREMIJERA PREDSTAVE “MADE IN ZAJEČAR”!

Nakon dve godine kako u zaječarskom Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ nije izvedena nijedna premijera predstave, proteklih meseci ubrzano se radilo na pripremanju čak tri predstave. Jedna od njih pod nazivom “MADE IN ZAJEČAR” biće u četvrtak, 19. oktobra i premijerno izvedena.

Reč je o čak dve predstave u adaptaciji i režiji Miroljuba Nedovića Rikija “Made in Zaječar” i „Krađa, svađa itd“, a ni najmlađi mališani neće biti zaboravljeni jer je u toku priprema i jedne dečije predstave.

Miroljub Nedović Riki je istakao da mu je čast i zadovoljstvo raditi na ovim predstavama i u zaječarskom pozorištu i da će se saradnja nastaviti i u narednom periodu na obostrano zadovoljstvo.

„Ja se ovde ne osećam kao gost, već kao domaćin. Od 1992. godine redovno ovde dolazim, znam pozorište, znam ljude, znam ansambl.

Drago mi je da zaječarsko pozorište ima kvalitetan ansambl koji se uželeo posla, to se vidi i na probama.

Radimo iz sve snage, a na komediji „Made in Zaječar“ rade 4 glumca.

Ova komedija vezana je baš za ovo podneblje.

Odlučio sam se za komedije jer ljudi više vole da gledaju komedije, nego drame, drama je svuda oko nas“, istakao je Nedović.

U komediji “MADE IN ZAJEČAR” igraju MILUTIN VEŠKOVIĆ, DRAGANA JOVANOVIĆ, SANJA NEDELJKOVIĆ , VLADIMIR MILOŠEVIĆ, i ona će premijerno biti izvedena u četvrtak, 19. oktobra od 20 sati.

Dodaj komentar