Društvo Izdvajamo

Zaječarski vatrogasci spasili mešanca iz kanala

FOTO: printscreen/facebook.com

Zaječarski vatrogasci, na oduševljenje mnogih sugrađana, nedavno su uspešno završili nesvakidašnju intervenciju. Naime, iz kanala su izvukli psa mešanca, koji godinama živi na ulicama Zaječara.

Pas koji je upao u kanal, nije mogao da izađe, a pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice u Zaječaru potrudili su se da ovom mešancu po drugi put spasu život.

Pre nekoliko meseci, ovog psa je udario auto, odnosno prešao preko njega dok je spavao na parkingu. Tom prilikom, mešanac je zadobio teške povrede. Imao je nekoliko operacija i nakon dugotrajne borbe uspeo je da prohoda.

Volonteri Udruženja „Beta“ iz Zaječara nazvali su ga Koki. On se na ulici nalazi celu deceniju, a za sada se još niko nije javio da ga udomi.

FOTO: Udruženja „Beta“

„Veliki respekt za zaječarske vatrogasce koji su izvukli kucu iz jaruge iz koje nije mogao da iskoči. Hvala im u ime svih ljubitelja šapica“, napisala je jedna Zaječarka na društvenim mrežama.

FOTO: printscreen/facebook.com

 

1 komentar

  • svaka cast..pozdrav za njih…a za komandanta pitanje..hoce li neko nekkada da sredi ove odvode,kanale ili sta vec? stalno se kurcis i…? sram te bilo…

Dodaj komentar