fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo

Zaječarski Urgentni centar obeležio slavu i trogodišnjicu postojanja i rada (FOTO)

U prostorijama zaječarskog Urgentnog centra danas je obeležena druga godina rada i slava službe Sveti Stefan Despot Srpski.

Uz prisustvo mnogobrojnih zvanica Episkop timočki g. Ilarion je sa načelnikom Urgentnog centra prim. dr Miljanom Jovićem prelomio slavski kolač i svim prisutnim gostima čestitao slavu.

Vladiku i sve prisutne je pozdravio dr Miljan Jović, načelnik Urgentnog Centra.

“Obeležavanje slave našeg Urgentnog centra i tri godine uspešnog rada u želji da svaki dan budemo što bolji i omogućimo što savremenije lečenje našim sugrađanima.

Zahvaljujemo na podrsci i prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa Timočkog Ilariona, menadžmentu ZC Zaječar, predstavnicima Gradske uprave, predstavnicima Policijske uprave i sindikata, predstavnicima Crvenog krsta i svim prijateljima.

Hvala svima na podršci”, kazao je dr Jović.

Kolačar je dr Sanela Radisavljević istakla je da je velika korist osnivanja ovakve službe je što pacijent više ne mora da luta, već se važne odluke i neophodna dijagnostika donose već u Urgentnom centru.

1 komentar

  • Mirkovića nisu zvali? A on i njegova mama su ih sve zaposlili(svojevremeno su se ponosuli njime), i onu sa pumpe, a koja pojima nema o medicini…

Dodaj komentar