fbpx

Zaječarski naprednjaci obeležili stranačku slavu, Sveta Petku

Preporuka:

Za koga se sređuju prostorije u Dositejevoj ulici?

Već nekoliko meseci prostorije nekadašnje Direkcije za izgradnju grada na 6. i 7. spratu u Dositejevoj ulici broj 1...

Sindikati prosvete traže veće plate

Reprezentativni sindikati u obrazovanju uputili su zahtev Vladi Srbije za hitnu korekciju koeficijenata na osnovu kojih se izračunavaju plate,...

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 16. januar 2020. godine

Jedan lep sekstil Venere i Urana ovog četvrtka nam donosi obilje uzbudljivih mogućnosti. Vreme je da prodrmate monotoniju i...
- Reklama -  

Gradski odbor Srpske napredne stranka (SNS) u Zaječaru obeležio je danas u stranačku slavu Sveta Petku. Svečanost je otpočela rezanjem slavskog kolača u prisustvu članova, simpatizera, prijatelja, direktora javnih preduzeća i ustanova i brojnih drugih zvanica.

Ovogodišnji kolačar Dragana Branković Minčić, direktorka Apoteke „Zaječar“ predala je kolač Saši Ivkoviću, odborniku u gradskoj Skupštini, u nadi da će svaka naredna godina biti bolja od prethodne.

FOTO: Facebook / Milan Stanković

Milan Stanković, predsednik Gradskog odbora SNS je prisutnima i svima onima koji danas slave čestitao slavu i poželeo da je proslave u zdravlju, miru i dobrom raspoloženju.

„Prethodne godine smo puno radili i grad sigurno nije isti kao što je bio pre godinu dana: Svi se najviše radujemo novoj fabrici koja dolazi u naš grad, a to predstavlja i novi život za građane Zaječara“, rekao je Stanković.

Obeležavnje stranačke slave bila je idealna prilika da se sumiraju rezultati koji su postignuti između dva praznika.

 

- Reklama -

2 KOMENTARA

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: