Sport

Zaječarski kik bokseri sjajni na otvaranju sezone

FOTO: glassporta.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Na samom startu takmičarske sezone u kik-boksu u disciplini “K1” održanom u Kruševcu minulog vikenda, „Fight Team 019” iz Zaječara je zabeležio odlične rezultate u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Neki novi vetrovi duvaju borilačkom scenom Zaječara. Tome je umnogome pomoglo otvaranje sale Kik boks kluba “Fajt tim 019” u naselju “Dva brata”, prenosi glassporta.rs.

Plodovi su ovog proleća i više nego vidljivi. Posle sjajnog početka rada Boks akademije “Zaječar”, koja deli isti prostor za treninge, kao i trenere, pa i neke od takmičara, zaječarski kik bokseri pokazali su da od njih i ove godine treba očekivati velike stvari.

Na samom startu takmičarske sezone u kik-boksu u disciplini “K1” održanom u Kruševcu minulog vikenda, „Fight Team 019” iz Zaječara je zabeležio odlične rezultate u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Pobede su se nizale u svim kategorijama, a na kraju je u Zaječar otišlo pet medalja. Veliki uspeh ostvario je Aleksandar Milivojević, najbolji borac u kategoriji do 86 kilograma. Milivojević je sa dve pobede stigao do zlatne medalje i velikog pehara.

Srebrnu medalju u seniorskoj konkurenciji osvojio je Aleksandar Dinić, baš kao i mladi Andreja Nižnicki u kategoriji juniora, podjednako uspešan i u džudou, očigledno sa velikim ambicijama u još jednom borilačkom sportu.

Bronzana odličja pripala su Luki Jergasu i Nikoli Petroviću.

„Ovo je prvo takmičenje ove godine gde su članovi „Fight Team 019” nastupili u podmlađenom ali jako borbenom sastavu u izrazito jakoj konkurenciji”, istakao je predsednik zaječarskog Kik-boks kluba Nikola Milenković.

Zaječarci su nastupili sa pet takmičara, tri u juniorskoj i dva u seniorskoj konkureniciji.

„Kao treneri, možemo da kažemo da smo prezadovoljni radom i zalaganjem takmičarskog dela ekipe, vraćamo se u salu da kao i do sada vredno i požrtvovano radimo, jer nas uskoro čekaju novi izazovi”, poručili su treneri Bojan Andrejić i Nikola Milenković.

Izvor: glassporta.rs

Dodaj komentar