Hronika

Zaječarska policija uhapsila troje osumnjičenih zbog marihuane

FOTO: zajecaronline.com

Zaječarska policija uhapsila je troje osumnjičenih zbog pola kilograma marihuane. Uočivši policiju, osumničeni su izbacili torbu sa drogom iz auta. Međutim, brzom akcijom policije, uhapšeni su.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su D.S. (1992.), M.A. (1992.) i L.N. (2001.) zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da su oni, kada su ugledali policiju, neposredno pre nego što je patrola zaustavila automobil marke “ford” u kojem su se nalazili, iz vozila izbacili torbu sa oko 560 grama marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Zaječaru, navodi se u saopštenju.

1 komentar

  • Kakva je vest! Tj akcija MUP-a je za klasicni krimi film o hvatanju prozivodjaca i distributera opasne “droge” zvana Marijuana.
    E bre ljudi gde vi zivite, radite vise neka pametnija posla kao npr, hvatajte lopurde i koji vam se keze svaki dan na ulici, bilboard-u, televiziji…itd.

Dodaj komentar