Izvršila je više prevara na teritoriji cele Srbije, a prodaju nameštaja oglašavala je na nekoliko domaćih sajtova.

D. M. (27) varala je ljude tako što im je prodavala nameštaj preko interneta koji zapravo ne postoji. Uhapšena je kad je u jagodinskoj pošti, uz saradnju službenice, podizala novac koristeći falsifikovanu vozačku dozvolu.

Ako kupujete nameštaj na internetu, lako ste mogli da postanete žrtva prevare 27-godišnje D. M. iz Zaječara.

Nju su pripadnici MUP-a uhapsili zbog sumnje da je izvršila više prevara na teritoriji Srbije tako što je oglašavala prodaju nameštaja i drugih nepokretnosti na jednom sajtu, a kupcima govorila da će im nameštaj poslati kad izvrše post- net uplatu.

Građani su ostajali bez nameštaja i novca, a sumnja se da je prevarantkinja koristila telefone 06/05-03- 308, 064/95-78- 007, 061/242- 73-62, 061/18-32- 461 i 064/03-13- 736.

Prevarantkinja iz Zaječara je uhapšena prilikom podizanja novca uz saradnju službenice Pošte u Jagodini, a pri tom je koristila falsifikovanu vozačku dozvolu kao dokument.

U saopštenju jagodinske Policijske uprave ističe se da su za D.M. već bile raspisane centralne poternice zbog neodazivanja na izdržavanje zatvorske kazne, te je ona zatim sprovedena u Kazneno-popravni zavod u Požarevcu.

Policijska uprava u Jagodini pozvala je građane koje je D.M. na ovaj način oštetila da se jave njima ili drugoj najbližoj policijskoj stanici.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here