fbpx

Zaječarci, predložite ideju za uređenje svoje mesne zajednice!

Preporuka:

Mateja Petrović prvi na Opštinskom takmičenju iz istorije

Zadnjeg dana produženog zimskog raspusta Tehnička škola iz zaječara bila je domaćin Opštinskog takmičenja iz istorije. Na pomenutom takmičenju u...

Koncert Slaviše Munčića u Scena baru

Gitarista koji svakog dana na gradskom trgu uveseljava Zaječarce, održaće samostalni koncert u Scena baru. Slaviša koji godinama svira i...

Danas slavimo osnivača srpske vladarske loze – dinastije Nemanjića

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Svetog Simeona Mirotočivog, čije je svetovno ime pre nego što se...
- Reklama -

Zaječarska inicijativa poziva sve zainteresovane sugrađane da daju svoje predloge za sređivanje javnih površina na teritoriji onih mesnih zajednica na kojima žive. U svakoj od mesnih zajednica, jedna od predloženih ideja biće realizovana do kraja ove kalendarske godine!

“ Savet mesne zajednice će napraviti uži izbor od pristiglih predloga, a konačnu odluku doneće sami građani, tokom zbora u prostorijama Saveta mesne zajednice, o čijem će terminu svi biti naknadno obavešteni.

Sve koji razmišalju o predlozima za sređivanje molimo da imaju u vidu da su sredstva ograničena i da su moguća samo preuređivanja manjeg obima (popravka mobilijara, klupica, uređenje zelenih površina i slično)“, kažu u Zaječarskoj inicijativi.

Zainteresovani mogu svoje ideje predložiti lično – u prostorijama Saveta mesne zajednice kojoj pripadaju, kao i putem sledećih brojeva telefona:

• Građani na teritoriji 1. mesne zajednice na 060/ 422-5330
• Građani na teritoriji 2. mesne zajednice na 069/ 381-7298
• Građani na teritoriji 3. mesne zajednice na 064/ 373-8543
• Građani na teritoriji 4. mesne zajednice na 019/ 421-117
• Građani na teritoriji 5. mesne zajednice na 062/ 366-855

Rok za dostavljanje predloga je 15. oktobar 2019. godine.

3 KOMENTARA

  1. Predlažem da se SNS dodeli plac od 50 ari Bošku Ničiću na gradskom trgu u Zaječaru za gradnju stambenog objekta jer nam je gradonačelnik podstanar već 20 godina.

    • Боље да СНС сруши паркинг на зеленој пијаци и о трошку Зајечараца да направи резиденцију за великог вођу Бошка Трошка и за Занкова Стефана.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: