fbpx

Zaječarci na najjačem Međunarodnom kik boks turniru

Preporuka:

Gradski karate klub organizuje Prvenstvo kluba i novogodišnji turnir u karateu

Po prvi put, Gradski karate klub "Zaječar" će ove godine organizovati Prvenstvo kluba i novogodišnji karate turnir. Na oba takmičenja...

Bez vode potrošači u ulici Jasne Majstorović u Zaječaru

Trenutno su bez vode potrošači u ulici Jasne Majstorović, od Prizrenske do 23. divizije, zbog kvara na vodovodnoj mreži...

Pojačana kontrola saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sprovode pojačanu kontrolu saobraćaja koja je usmerena na kontrolu vožnje u alkoholisanom...
- Reklama -

Zaječarci Nikola Milenković i Aleksandar Milivojević predstavljaće naš grad na jednom od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu „Balkans best figters“ koji će ove godine biti održan u Nišu. Reč je o međunarodnom takmičenju koje okuplja najbolje evropske kik boks borce.

Posle višemesečnih priprema, Nikola i Aleksandar iz kik boks kluba „Fight team 019″, ovog vikenda putuju u Niš, gde će predstavljati svoj klub i zemlju na Međunarodnom turniru „Balkans best figters“ koji okuplja najbolje borce sa Balkana.

„Nastavljamo sa treninzima i pripremama, bliže se nova prvenstva i par internacionalnih turnira na kojima planiramo da damo maksimum i ako to bude bilo dovoljno, vratimo se u Zaječar sa još nekom medaljom“, poručili su zaječarski kik bokseri „019 FIGHT TEAM-a“..

Ovaj međunarodni turnir okupiće najbolje evropske kik boks borce iz Srbije, Slovačke, Bugarske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Grčke, Bosne i Hercegovine. Organizator ove sportske manifestacije Srđan Radulović podsetio je da je prošle godine je na ovom turniru snage odmerilo oko 700 učesnika iz 11 država.

„Očekujemo jaku konkurenciju. Po sadašnjim najavama sve ekipe će doći u još jačem sastavu. Ne mogu nikoga da izdvojim, sve su to dobri borci.  Prošle godine su Mađari bili odlični. Očekujem i ove godine pravi spektakl“, izjavio je Radulović za medije.

Ove godine se očekuje veći broj učesnika, možda čak i veći broj država. Turnir je otvorenog tipa, pa je čak i Egipat prijavio svoje borce.

Zaječarski klub „Fight team 019″ predstavljaće dvojica najiskusnijih i najtrofejnijih takmčara.

„Spremno čekamo predstojeći vikend gde ćemo se boriti na jednom od najboljih međunarodnih turnira u svojim kategorijama. „Balkans best figters“ je jedan od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu kako po broju takmičara, broju zemalja koje učestvuju, tako i po organizaciji“, kažu Nikola i Aleksandar.

Četvrti Međunarodni „Balkans best figters“, ove godine se održava u Nišu od 15. do 17. novembra. Ovo je jedan od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu kako po broju takmičara, broju zemalja koje učestvuju, ali i po organizaciji. Biće održan u hali Mika Antić i imaće humanitarni karakter.

Program takmičenja

Okupljanje takmičara zakazano je za petak 15. novembar, kada će biti obavljeno merenje. Već sledećeg dana 16. novembra, od 10 časova počinju borbe, na četiri borilišta. Nadmetaće se i u nedelju 17. novembra do 20 časova, kada će biti poznati osvajači medalja i titula četvrtog po redu Balkans best figters-a.

Foto: Radio Magnum

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Humanitarni koncert grupe „Revolt“

Grupa "Revolt iz Zaječara organizuje humanitarni rock koncert "Srce za sve" 20. decembra. Prikupljena sredstva sa ovog koncerta biće namenjena...

„Hamlet u selu Mrduši Donjoj“ u zaječarskom teatru

Na sceni zaječarskog pozorišta, biće izvedana predstava "Hamlet u selu Mrduši Donjoj“ pozorišta Raša Plaović iz Uba. Reditelj predstave je Duško Ašković, koji istovremeno...

Dnevni horoskop za SREDU – 11. decembar 2019. godine

Ove srede neobična konjunkcija Venere i Saturna dovešće nas pred pomalo teške zadatke, jer kako uklopiti ljubav sa ograničenjima. Saturn je satkan od ozbiljnosti,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: