fbpx

Zaječarac Dragan Stamenković Montoya zbog komentara na Fejsbuku završio u policiji (VIDEO)

Preporuka:

U prošloj godini broj inspekcijskih nadzora 3 puta manji u odnosu na 2018.

Na teritoriji Zaječarskog upravnog okruga u prethodnoj godini izvršeno je 3 puta manje inspekcijskih nadzora nego tokom 2018. Razlog...

Zasedali većnici: Budžet grada za 2020. godinu uvećan za oko 150 miliona dinara

Budžet Grada Zaječara uvećava se za oko 149 miliona dinara, pa će sada iznositi oko 2.570.042.000 (preko dve i...

Novi drvored u Kotorskoj ulici

Nakon ulice Pavla Ilića i Cara Dušana, sadnja drvoreda usledila je i u Kotorskoj ulici u Zaječaru. U pomenutoj...
- Reklama -
Dragan Stamenković – Montoja, koji je pre par dana zvanično najavio kandidaturu za gradonačelnika Zaječara, pozvan je danas u policijsku stanicu, da u svojstvu građanina da izjavu a po prijavi Dušana Vojvodića, vlasnika produkcijske kuće Zamedia.

Stvar je počela bezazleno, komentarom na društvenoj mreži Facebook, međutim iz zvanične službene beleške, zaključuje se da se protiv Stamenkovića vodi istraga za vrlo ozbiljno krivično delo iz člana 278. stav 1. Krivičnog zakonika Srbije za koje je zaprećena kazna do 5 godina zatvora.


 Član 278 

(1) Ko požarom, poplavom, eksplozijom, otrovom ili otrovnim gasom, radioaktivnim ili drugim jonizujućim zračenjem, električnom energijom, motornom silom ili kakvom drugom opšteopasnom radnjom ili opšteopasnim sredstvom izazove opasnost za život ili telo ljudi ili za imovinu većeg obima, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina i novčanom kaznom.


Neposredni povod za poziv na razgovor bili su Stamenkovićevi komentari na društvenoj mreži Facebook, vezano za vest o masovnoj tuči u srednjoškolskom centru, gde je on izneo svoj stav o navedenoj vesti.

montoja komentari 1

Međutim u policijskoj stanici je saznao da pored komentara na temu masovne tuče srednjoškolaca, postoji i prijava protiv njega od strane Dušana Vojvodića, gde je Stamenković označen kao potencijalni izvršilac mnogo opasnijeg krivičnog dela, odvrtanje zavrtnja na točkovima automobila novinara i vlasnika produkcije Zamedija Dušana Vojvodića.

Šta je Dragan Stamenković izjavio u policiji povodom ovih optužbi, možete pogledati u zvaničnoj službenoj beleški.

izjava-montoja-1

izjava-montoja-2

Da li će ga ovo pokolebati u trci za prvog čoveka grada Zaječara i kako komentariše ceo slučaj, možete pogledati u TV prilogu Online televizije:

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: