Sport

Zaječar sledeća stanica budućeg GINISOVOG rekordera Gorana Nikolića

maraton goran nikolić
foto: youtube/printscreen

Goran Nikolić, srpski reprezentativac, pokušava da obori Ginisov rekord koji drže Japanci.

Ovaj sportista iz Kragujevca koji trči 55 maratona za 55 dana proćiće kroz Zaječar u četvrtak, 29. septembra oko 11.30 časova.

Goran Nikolić pokušava da obori Ginisov rekord koji drže Japanci, a istovremeno cilj je i da se u okviru ove akcije prikupe sredstva za izgradnju centra za paraolimpijce u Kragujevcu. Nikolić je inače invalid, ne vidi na jedno oko i zato između ostalog želi da novac usmeri i na izgradnju kampova za invalide.

U četvrtak 29. septembra nešto posle 7 časova ujutru u blizini motela Balašević na putu Zaječar – Paraćin, Goran Nikolić kreće svoju 27. trku u okviru akcije „55 maratona za 55“ a cilj je u centru Zaječara.

Zajedno sa Goranom kao podrška u ovoj izuzetno teškoj disciplini, trčaće i zaječarska maratonka Danijela Radojević Radisavljević, a svi zainteresovani građani mogu se priključiti i istrčati deo etape.

foto: zajecaronline.com

foto: zajecaronline.com

Pozivamo Zaječarce da u četvrtak 29. septembra, nešto posle 11 časova izađu na Skver i pozdrave, nadamo se, budućeg GINISOVOG rekordera, sportistu Gorana Nikolića.

Dodaj komentar