fbpx

ZAJEČAR DOBIJA SREDSTVA ZA UREĐENjE ATARSKIH PUTEVA!

Preporuka:

Knjaževac: Pretio prodavačici da je došao iz Italije i da će sve zaraziti Korona virusom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu uhapsili su Đ.S. (1995) iz Knjaževca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršo...

Raspored TV nastave za starije osnovce od 23. do 27. marta

TV nastava za učenike viših razreda osnovnih škola biće organizovana radnim danima na kanalima RTS 3, a ovde je...

Još jedna žrtva korona virusa! Do sada ukupno sedmoro preminulih

Osoba stara 48 godina preminula je od posledica korona virusa u KBC #Dragiša Mišović, saopštila je direktorka instituta „Batut“...
- Reklama -

Grad Zaječar je prošao na konkursu po projektu „Uređenje nekategorisanih puteva i otresišta u 2017. godini“, koji je ranije raspisala Uprava za poljoprivredno zemljište pri Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Ovim povodom Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić ovih dana je u Beogradu potpisao ugovor sa Upravom za poljoprivredno zemljište -Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kojim započinje realizacija pomenutog projekta.

zajecar.info

Nakon potpisivanja ugovora Gradonačelnik Ničić istakao je da će Grad Zaječar odrediti prioritete vodeći računa o tome koja sela u ovoj godini nisu dobila sredstva od grada ili republike.

Po ovom projektu biće urađeno oko 850 kilometara atarskih puteva u Srbiji.

Još 66 gradova i opština u Srbiji imaće mogućnost da urede svoje nekategorisane puteve, a ukupno je konkurisalo 169 gradova i opština.

izvor: zajecar.info

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: