fbpx

DS: Za stanje u Zaječaru odgovorni su SNS, SPS i SDPS!!!

Preporuka:

U Prahovu oduzeto 5 tona krijumčarene nafte

Carinici su na prelazu Prahovo, sa Rumunijom, sprečili krijumčarenje preko 5.000 litara nafte na domaćem brodu koji je prevozio...

Đaci zaječarske Ekonomske škole prodavali čaj u humanitarne svrhe

Učenici Ekonomsko - trgovinske škole u Zaječaru zajedno sa svojim profesorima za vreme velikog odmora su pili čaj, a...

„Dečiji centar“ obeležio Međunarodni dan deteta (VIDEO)

Povodom ovog dana, "Dečiji centar" je na gradskom trgu kratkim performansom podsetio na probleme diskriminacije i prava koje svako...
- Reklama -

Miloš Stojadinović, predsednik GO DS-a Zaječar održao je konferenciju za novinare. Teme ove konferencije  bile su aktuelna društveno politička dešavanja u gradu, kao i izgradnja vetroparka i pumpe Knez Petrol u Zaječaru.

Stojadinović se osvrnuo na dve konferencije za novinare održane od strane Stefana Zankova i Velimira Ognjenovića na kojima su apelovali na nadležne organe da utvrde krivce za stanje u Zaječaru.

„Mi smo rešili da pomognemo Zankovu i Ognjenoviću i da kažemo koji su ljudi odgovorni za stanje u gradu Zaječaru, a to su SNS, SPS i SDPS, kao i svi njihovi većnici, odbornici, kao i oni sami“.

Stojadinović je još dodao da vlast menja teze da postoje bivša i sadašnja vlast, a vlast u Zaječaru nije menjana od 2013. godine.

„Gradonačelnika Zaječara Velimir Ognjenović je potpisao predugovor o izgradnji vetroparka na lokaciji Vrška Čuka, a već je jedan protokol o saradnji , takođe vetroparka, potpisao sa firmom WP Energy Sistems i to 26.08.2016. godine“.

Kako Demokrate kažu prema njihovim saznanjima, taj ugovor sa firmom WP Energy Sistems nije raskinut, i firma će tužiti grad Zaječar.

„Ko je odgovoran za štetu ako bude naneta gradu Zaječaru na ime te tužbe, i sada mi apelujemo na nadležne organe, ako je ovo što smo mi dobili kao informaciju, tačno, da li je Velimir Ognjenović zloupotrebio službeni položaj i oštetio budžet grada Zaječara“.

Stojadinović je još govorio o izgradnji autobuske stanice koju, kako on kaže treba da gradi firma Nikolić Prevoz i to na ime prebijanja duga.

Prema informacijama kojima Demokrate raspolažu, autobuska stanica biće izgrađena na mestu bivše firme „Timočanka“.

„To nije investicija, to se u našem jeziku zove prebijanje dugova“.

Demokrate opet pitaju ko je kriv zbog duga prema Nikolić Prevozu, pošto se lokacija daje privatnom preduzeću na ime duga grada Zaječara.

„Prema informacijama koje mi imamo, Knez Petrol trebalo bi da dobije lokaciju za izgradnju pumpe u naselju Kraljevica“

Demokrate još kažu da će verovatno doći do promene urbanističkog plana grada, i da će se takođe privatnom preduzeću dati lokacija za izgradnju objekata, na ime dugovanja grada Zaječara.

„Ako je sve ovo tačno, da će se graditi pumpa u naselju Kraljevic, GO DS Zaječar pozvaće sve građane naselja Kraljevica da spreče gradnju ovakve pumpe“

Stojadinović je završio rečima da ako je sve ovo tačno što je iznešeno na konferenciji, da su to velike mahinacije i zloupotrebe i pozivaju sve nadležne organe da sve ovo ispitaju!!!

 

 

1 KOMENTAR

  1. a ko ti je kupio džip decko? da nisi ti od svoje plate??? ili je tata malo levo malo desno po bolnici u boru.pa sada vas neko proganja.hajde kazi nam odakle džip pa cemo dati glas.ili da kupite ti i tata i nama..

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Humanitarni koncert u Terazzi

Zaječarski srednjoškolci organizovaće humanitarni koncert za druga kome je izgorelo imanje. Učenici Gimnazije u Zaječaru, Mihailo Petrović i Milica Anđelić,...

U Zaječaru zasedali Gradski većnici

U Zaječaru je održana sednica Gradskog veća. Većnici su jednoglasno usvojili sve tačke dnevnog reda. Danas je održana sednica Gradskog veća u Zaječaru. Članovi su...

Dragiša Simonović i dalje na čelu zaječarskog Sportskog saveza

Na izbornoj sednici Skupštine Sportskog saveza Grada Zaječara, jednoglasno je izabran novi-stari predsednik, kao i članovi Upravnog i Nadzornog odbora. Pored izbora predsednika Dragiše Simonovića...

Mahala bounce u Omladinskom centru

Druga po redu igranka bass muzike Mahala bounce biće održana u Omladinskom centru u Zaječaru. Pored domaćih snaga(Fokus, Deterdžentlmen, Kick Kong), ovoga puta nastupiće i...

U subotu drugi deo penzija za oktobar

Penzioneri će drugi deo penzija za mesec oktobar dobiti u subotu 23. novembra. Isplata durgog dela oktobarskih penzija preko tekućih računa korisnika počeće u subotu...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: