Politika

Za 15. jun zakazana NOVA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Na dnevnom redu potvrđivanje mandata novoizabranim odbornicima, ali i…

Atlas Servis - 24h pomoć na putu

Druga sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za četvrtak, 15. jun.

Odbornici Skupštine grada razmatraće Izveštaj gradske izborne komisije o dodeli mandata odbornika po prestanku mandata odbornicima Skupštine grada pre isteka vremena na koje su izabrani, kao i potvrđivanje mandata odbornika Skupštine grada.

( O tome ko će biti novi odbornici pisali smo OVDE).

Takodje, na dnevnom redu druge sednice Skupštine grada naći će se i Pretres predloga odluke o  izmeni prostornog Plana teritorije grada Zaječara.

Cilj izmene prostornog plana je preispitivanja planiranih rešenja za prostorno plansko uredjenje teritorije grada Zaječara, smernica razvoja delatnosti, namena površina i uslova za održivi i ravnomerni razvoj teritorije grada kao i usaglašavanje sadržine plana sa Zakonom o planiranju i izgradnji.

Odbornici će usvojiti i Zavšni račun budzeta grada za 2016. i izmene i dopune Poslovnika Skupštine grada Zaječara.

Između ostalog, ova Odluka odnosi se i na izmenu i dopunu poslovnika u vezi odborničkih pitanja, te predviđa da dnevni red sednice po hitnom postupku, može da sadrži odbornička pitanja kao posebnu tačku, ukoliko je Predsednik Skupštine u predlog dnevnog reda uvrstio tačku odbornička pitanja.

1 komentar

  • Zankov zbog svoje nesposobnosti kao i ostalij 5 pravih odbornika iz sns ce na sledecim izborima imati i toliko glasaca.Vi ste BRUKA I SRAMOTA ZA OVAJ GRAD!!!Zankov gleda samo svoje interese i to je to.Taj nikada nikome nije ni pomogao ni izasao u susret.Gledajte sada kako Nicic to radi.Svoje zaposljava i cuva…a ne kao vi….Sramota.Nicicu zelim sve najbolje i da pokaze kako se vlada gradom …. a ne kao ovaj olos koji je otisao i ostao sa zankovom na celu.Samo svoje interese gledaju zato su i izgubili a na sledecim izborima nema da predju 10%.Sve najbolje.

Dodaj komentar