Sport

Vojkan Rajčić ponovo trener Timoka!

Nakon slabih rezultata od početka sezone, sa mesta šefa struke smenjen je Slobodan Halilović, a novi trener „Belih labudova“ biće Vojkan Rajčić, koji je pre samo dve sezone sa ekipom izborio istorijski povratak u Prvu ligu!

Zaječarska ekipa se posle 10 odigranih kola nalazi u zoni ispadanja, što je upravu primoralo da načini određene promene, pa su posegnuli za već proverenim rešenjem.

Rajčić je ekipu predvodio u Zoni „Istok“ tokom „korona sezone“, nakon polovine prvenstva takmičenje je prekinuto, a belo-plavi sa Kraljevice su sa drugog mesta promovisani u Srpsku ligu „Istok“.

Već u toj sezoni pokazalo se da njegov rad daje rezultate, Timok je nakon velike borbe završio na prvoj poziciji i obezbedio plasman za baraž za popunu Prve lige.

U baražu je savladana Sloga iz Požege i zaječarska ekipa se vratila u Prvu ligu, prvi put od sezone 2012/2013.

Ipak, nakon nešto slabijih rezultata na startu sezone klub se rastao sa Rajčićem, da bi na kraju sezone ipak ispao iz Prve lige.

Sada se stručnjak iz Aleksandrovca vraća na mesto uspeha, sa malo drugačijim ciljevima, pošto će u nastavku sezone njegov zadatak biti da Timok uvede u sigurnu luku i obezbedi opstanak.

On će na klupi debitovati već za vikend, protiv Budućnosti iz Popovca, ekipe koja je bila glavni takmac Timoku za plasman u Prvu ligu u pomenutoj sezoni, dok se sada takođe nalazi u vrhu tabele (drugo mesto), sa istim ambicijama kao i tada, tako da Rajčića očekuje vrlo teška utakmica na povratku u „belo jato“.

Dodaj komentar