Politika

(VIDEO) Šef odborničke grupe SNS Zaječar: GRADONAČELNIKA VELJU ČUVA ALEKSANDAR VUČIĆ!

velimir ognjenović
Ko stoji iza Velimira Ognjenovića

Celu Srbiju već dva dana potresa korupcionaška afera u kojoj je glavni akter gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović!

Na snimku koji se pojavio na internetu (možete pogledati ovde) gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović traži od investitora da mu se isplati 5 evra za svaki od 15,000 kvadratnih metara (ukupno 75,000 evra) zemljišta koje bi investitor uknjižio na svoje ime!

Na snimku se čuje i kako Velimir Ognjenović telefonira načelnicima službi u gradskoj upravi Zaječar i daje instrukcije šta da se uradi, čak preko osobe koju oslovljava sa „dušo“ naređuje Stefanu Zankovu predsedniku zaječarske skupštine da naloži da se neki radovi obustave da im on ne j… mater!!!

Na pitanje investitora da li novac može na račun, odgovor je ne, u slengu kažu „samo solarac“ ili u prevodu, pare na sunce!!!

Ovim „dilom“ predviđa se i jedno mesto u nadzornom odboru kod investitora na šta Velimir Ognjenović daje kao predlog svog sina, uz reči ma boli me k…. moj sin će da bude, dosta je plata 4,000 evra i dodaje, jel znaš ti koliko on radi u Putevima Srbije a ima samo 57,000 dinara platu!!!

Da zlo bude veće, samo dva dana nakon pojavljivanja snimka u javnost gradonačelnika Zaječara Velimira Ognjenovića stiže nova optužba. Boban Jovanović direktor EURO SRBIJA centra optužuje Ognjenovića da mu je tražio  da procenat od posla ide njemu kao i da se plati smeštaj za novogodišnji program i odmor za njegovog sina i snaju na Malti

Na sve to nemuštim saopštenjem oglasio se predsednik Skupštine Stefan Zankov.

Logično je zapitati se da li neko stoji iza Velimira Ognjenovića, da li ga neko štiti iz vrha vlasti kada i pored pljačke budžeta Zaječara o čemu je sam pričao i svedočio, ni on, niti iko od bivših i sadašnjih funkcionera grada nije niti smenjen niti pravno procesuiran!

Postavlja se pitanje da li u ovoj zemlji ima pravde i da li se država zaista bori protiv korupcije!!!

I taman kada smo pomislili da odgovor nećemo dobiti, pojavio se na internetu snimak u kome šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Zaječaru daje objašnjenje i odgovor ko stoji iza VELJE, ko stoji iza korupcije, ko sve ovo podržava i odobrava!

SNIMAK ĆE VAS ŠOKIRATI!!!!

Portal Zaječar Online kao i mnogo puta do sada APELUJE na državne organe da hitno ispitaju sve detalje oko korupcije i pljačke Zaječara i krivce privedu pravdi!

Tražimo od najviših predstavnika vlasti da obezbede nezavistan i nesmetan rad tužilaštva, policije i sudstva kako bi istina u najkraćem roku bila otkrivena!!!

UREDNIČKI KOLEGIJUM!

6 komentara

 • Postovani Zajecarci i drugi koji ovo citate,

  manje je vazno da l je Velja Zelja ili Zelja Velja…..Obratite paznju na coveka koji je predsednik SnS-a ili cega vec u Zajecaru a uz to nosi titulu doktora.
  Poslusajte jezik kojim on govori i fond od 20 reci koje koristi . Klasican ulicarski zargon i jezik. Da li mislite da ima buducnosti sa takvim nazovimo doktorom ili nekakvim predsednikom necega. Njegov jezik govori vise od svega ! zalosno i jadno kao i vecina zajecarskih lekara na celu sa dirktoima ZC koji su vec u 11 sati radnim danom u kafanama …… Nema spasa Zajecaru a i Srbiji!

 • Сада размислите колико оваквих лопова има у другим градовима,колико их је било у задњих само 20 година,колико има споредних лопова поред великих и главних лопова.Замислите колико се краде у великим фирмама,рудницима,басенима,златара,болницама,мито у образовним установама,обдаништима,??
  Oгавно је слушати како сви псују,какав простаклук и ко је овакве људе бирао и поставио на овим функцијама?
  Шта ради полиција,јавни тужиоци,судство,ко од кога зависи,ко кога штити,за кога ситни лопови краду?
  Не мислим да овакве ништарије прибављају добробит само за себе,сигурно да имају крупније мрачне послове за своје налогодавце.
  Сетимо се Путева'(‘ќоме су продати’-‘аустријској компанији.Директор Милан “да ли је његово пословање неко проверавао,па Порцелан,Директор Милан ,Цвеле,пословање са Грцима,Кинезима,Стаклара’чувени Тодоровић’нико није проверио колико је тај милиона однео из Стакларе(4.5 хиљада радника је отпуштено из Стакларе).Соколовић_син и околооколна багра која је вршљала по рудницима Бор- Мајданпек,Каблови-зар се не сећамо ко је упропастио Каблове ?Сви мали и велики директори,градоначелници су служили политичким партијама у одређеним периодима својих владавина.Сви се шетају и живе некажњено,доказ o пореклу имовине би дао многе одговоре али се порекло имовине не уводи као законска мера.Заправо има ли закона у Србији?
  СВЕ ЈЕ ОВО ПРЕДИЗБОРНА ГАЛАМА,ово је реприза већ виђеног лошег филма који се поново приказује јер нема бољег.

 • sta si ti bogu skrivio rajko da se nadjes u ovom paku..zajebi sve..imas zlatne ruke i znanje..pomozi ovom napaćenom društvu.odjebi sve ove..

 • bravo rajko..svaka cast..jedini malo prosvecen medju odbornicima..zajebi tu bagru ..imas zlatne ruke.pomaži ljudimao kao i do sada….ovima nema pomoći..samo će se prorediti..RAJKO ZA GRADONAČELNIKA!!!! ILI BAR ZA DIREKTORA BOLNICe!!! kakav bre Tadić-lopuža kakvi bre ovi ostali nepismeni samozvani doktori – vračari..

Dodaj komentar