fbpx

Vanredna PRESS konferencija Pokreta za Krajinu Boško Ničić – „Predsednik omladine SNS verbalno napao i vređao simpatizerku Pokreta za Krajinu” (VIDEO)

Preporuka:

Uglavnom suvi kolovozi: Magla i sumaglica otežavaju vidljivost

Vozače će i danas pratiti uglavnom suvi kolovozi jer se ne očekuju padavine, ali će zato magla i sumaglica...

Bogat filmski vikend u Centru za kulturu u Kotlujevcu

Ljubitelje sedme umetnosti očekuje bogat filmski vikend u Centru za kulturu u Kotlujevcu. Filmski hit "Sluga", sa Milošem Bikovićem u...

Počela isplata novčane naknade nezaposlenima

Nacionalna služba za zapošljavanja isplatiće danas redovne novčane naknade nezaposlenima za decembar 2019. godine. U sredu, 22. januara će biti...
- Reklama -  
Mario Radovanović Maka je danas, na ulici ispred pošte, napao i verbalno izvređao simpatizerku Pokreta za Krajinu Jasnu Gavrić, izjavio je na vanrednoj press konferenciji Boško Ničić.

Jasna je, kako je izjavila za portal Lucky Star media, u trenutku napada bila sa kumom kojeg je gurala u invalidskim kolicima. Ona kaže da je Radovanović vikao na nju i pravio problem zbog čega ona nosi duksericu sa likom Boška Ničića, da treba da je bude sramota što je nosi i tražio od nje da se zakopča. Iako je od napada prošlo nekoliko sati Jasna je kaže još uvek veoma uznemirena.

Zbog ovog događaja iz štaba Pokreta za Krajinu Boško Ničić najavljuju krivičnu prijavu protiv Maria Radovanovića, koji je po rečima Ničića, već poznat policiji kao izgrednik, kome ovo nije prvi put i koji je već osuđivan.

U želji da čujemo i drugu stranu priče, naša ekipa je otiša u prostorije SNSa u Zaječaru i potražila Radovanovića. Rečeno nam je da je pomenuti Radovanović “na terenu” iako ga je naša kamera sasvim slučajno na par sekundi snimila, a od koje je on “pobegao” – prenosi portal Lucky Star Media.

U Gradskom odboru SNSa su nam rekli da nemaju saznanja o ovom incidentu. Tačnije, oni tvrde, da je to prljava kampanja Boška Ničića, da je Radovanović čitavog dana bio angažovan u stranačkim aktivnostima i da jednostavno “ne žele da komentarišu događaj koji se nije dogodilo”.

Boško Ničić je na današnjoj konferenciji za novinare najavio i da će od Policijske uprave u Zaječaru zatražiti podatak o tome koliki je broj onih koji su od 1. februara do 15. arpila prijavili svoje boravište u Zaječaru.

„Od Policijske uprave tražimo da obelodane koliko je građana susednih opština, govorim o Boru, Negotinu, Knjaževcu, Sokobanji i Boljevcu, od 1. februara ove godine do 15. aprila promenilo svoje mesto boravišta i prijavilo se u Zaječaru. Ako je cifra od 1 400 tačna, onda 23. aprila SNS u startu, kada se otvore biračka mesta, ima 5 % osvojenih glasova“, kaže Ničić i dodaje:

„Sad je jasno zašto se predsednički i lokalni izbori nisu održali istog dana“.

Ničić je na konferenciji govorio i o radovima koji se ovih dana izvode u Zaječaru, odnosno o nasipanju zaječarskih ulica rizlom.

„Nemojte se radovati, ti radovi će trajati do prve kiše. Da li smo mi to radili? Da, radili smo, ali 4 godine. Svake godine su krpljene i rupe i posipani putevi, pa se radilo i pred izbore“, ističe Ničić.

Izvor: Lucky Star Media / Radio Magnum

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: