fbpx
Mladi su budućnost - Zaječar moj dom Sport

USPEH ZAJEČARSKIH TENISERA (FOTO)

Na teniskom turniru OP ZAJEČARA “AS TIMOK” za takmičare do 10 godina Narandžasti nivo, koje su juče organizovali TK “AS Timok” i Teniski savez Istočne Srbije u sali OŠ “Ljubica Radosavljević Nada” učestvovali su teniseri iz Nisa, Kragujevca, Bora i Zaječara i jedna devojčica iz Svajcarske (Ciriha).

tenis-2

Igrao se round robin sistem takmičenja u kvalifikacijama, a u daljem toku po sistemu eliminacije. Od čak 6 takmičara domaćeg “AS Timoka” 5 su prošli u polufinale. Kod dečaka svoju superiornost, nadmoć i jako kvalitetan tenis jos jednom je pokazao i dokazao veliki talenat i nada Zaječarskog a i Srpskog tenisa Danilo Jovanović (AS Timok) koji je sve mečeve dobio bez izgubljenog gema. Drugi je bio njegov klubski drug Darko Manojlović, koji pokazuje veliki napredak u igri. Treći je bio Luka Lazić (AS Timok), a četvrti Ilija Ivić (Puma, Kragujevac).

tenis-3

Kod devojčica Jelena Serjević (AS Timok) jos jednom dokazuje svoj raskosni talenat i veliki trud i rad, pobedivsi u finalu Nišlijku Anastasiju
Cvetković (TAZ) rezultatom 4/1. Treća je bila Nina Krstić (TAZ, Niš), a četvrta Nevena Stefanović (AS Timok).

tenis-4

Još jedan u nizu uspesno organizovanih turnira iz kalendara takmičenja Teniskog saveza Istočne Srbije, i nastavak jako kvalitetnih mečeva, svih takmičara u tom uzrastu.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar