Društvo

Uređuju se putni pravci: FK „Velika Jasikova“ posle 15 godina dobija osvetljenje

Atlas Servis - 24h pomoć na putu
FOTO: timokodrzavanje.rs

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ juče su započeli radove na uređenju deonice od Šljivarskog puta ka selu Leskovac, kao i deonice puta koja je u lošem stanju, od Leskovca do Lenovca, nadomak Zaječara.

Prema rečima nadležnih, ukupna dužina puta koja se uređuje je oko 10 kilometara, prenosi timokodrzavanje.rs.

„Ono što se očekuje, osim krčenja ovih deonica od šiblja, rastinja i ostale vegetacije, je da do kraja nedelje počnu radovi na krpljenju udarnih rupa, kao i presvlačenju asfalta na najoštećenijim deonicama. Sve to će se raditi u okviru letnjeg održavanja puteva“, rekao je Vice Lalić, pomoćnik direktora JKP „Timok održavanje“.

Uporedo sa ovim poslom, juče su počeli radovi i na rešavanju problema osvetljenja na fudbalskom stadionu u Velikoj Jasikovi, kao i u prostorijama tog kluba.

FOTO: timokodrzavanje.rs

„Radovi nam znače puno, jer poslednjih 15 godina nismo imali struju na samom terenu. Na inicijativu Mesne zajednice, Fudbalskog kluba i omladine sela, polako rešavamo i ovaj problem. Ovaj teren je od velikog značaja za svu omladinu, u selu ih je ostalo 50-ak, kao i članovima Fudbalskog kluba „Velika Jasikova“, jer se na ovom terenu igraju utakmice u okviru Zaječarske okružne lige“, istakao je Darko Filipović, član Saveta Mesne zajednice Velika Jasikova“.

Kako navode u Javnom komunalnom preduzeću „Timok održavanje“ u narednom periodu se nastavljaju radovi na uređenju i ostalih putnih pravaca. Takođe, radiće se i na rešavanju gorućih problema kako u gradu, tako i u selima.

FOTO: timokodrzavanje.rs

Izvor: timokodrzavanje.rs

Dodaj komentar