fbpx

Uređuje se Vanjin jaz -USKORO IZGRADNJA DEČIJEG IGRALIŠTA SA SPRAVAMA, BIČ-VOLEJ TERENA I TRAVNATOG TERENA ZA MALI FUDBAL

Preporuka:

JKSP Zaječar: Termovizijskom kamerom otkrivaju kvar na toplovodu

Radnici Javno komunalno stambenog preduzeća Zaječar od sada za pronalaženje kvarova na toplovodnim cevima u gradu koristiće termovizijsku kameru,...

Odbojka: Prekinuta serija nepobedivosti, Zaječarke pale u Leskovcu

Odbojkašice Zaječara doživele su prvi poraz u sezoni u derbiju kola, na gostovanju ekipi Leskovca maksimalnim rezultatom 3:0. Nakon fantastične...

Policajac iz Zaječara usmrtio biciklistu

Šezdesetogodišnji Borivoje M. iz sela Izvor kod Paraćina, smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak, 27....
- Reklama -

Zaječarci će ove godine ponovo moći da uživaju u kupanju, sunčanju ili hladu topola na Vanjinom jazu, ali i u sportskim aktivnostima.

Zahvaljujući intervenciji i zalaganju lokalne samouprave, u toku su radovi na Crnom Timoku kako bi se izletište „Vanjin jaz“ dovelo u stanje kakvo zaslužuje,  kako bi se uredio vodotok, očistilo rastinje u koritu i priobalju i ponovo uredilo kupalište.

radiomagnum.rs

Na nekada veoma popularnom izletištu Zaječaraca, Vanjinom jazu, u toku su radovi na uređenju korita reke i same plaže. Izvođač radova je požarevačka „Vodoprivreda“.

radiomagnum.rs

„U okviru redovnog održavanja vodotoka Crnog Timoka radimo na uređenju terena Vanjinog jaza i kupališta.

U planu je da se očisti korito od nanosa, da se uredi plaža. O

sim Vanjinog jaza, radiće se i čišćenje korita nizvodno od Kotlujevačkog mosta“, izjavio je Branislav Ljumović  iz AD „Vodoprivreda“ Požarevac.

radiomagnum.rs

Prostor obraso šibljem i neprohodan sada menja izgled.

“ Javno-komunalno preduzeće „Timok održavanje“, JKP „Vodovod“ i JKSP „Zaječar“ preduzeli su ovih dana mere iz svoje nadleznosti oko uređenja priobalja, košenja trave i postavljanja neophodne opreme, a narednih mesec dana radiće se na izgradnji dečijeg igrališta sa spravama, bič-volej terenu i travnatom terenu za mali fudbal“, navodi gradonačelnik Boško NIčić.

Gradonačelnik je istakao da će takođe biti urađen i novi prilazni mostić preko jaruge, raščišćen teren na livadi pored samog Vanjinog jaza za veliki parking i ali i izbetonirane oronule stepanice.

preuzeto: radiomagnum.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: