Sport

U Zaječaru održan teniski turnir za takmičare do 10 godina

FOTO: Teniski klub "AS Timok" Zaječar

Otvoreno prvenstvo Zaječara u tenisu, za takmičare do 10 godina, održano je minulog vikenda, na Popovoj plaži.

Mali teniseri još jednom su se pokazali u najboljem svetlu na šljaci i ostvarili zapažene rezultate na takmičenju u Zaječaru.

U kategoriji dečaka, prvo mesto osvojio je Pavle Stojiljković („SMC“, Leskovac); a drugo mesto pripalo je Iliji Iliću („Puma“, Kragujevac). Treću poziciju dele Veljko Đorđević („AS Timok“, Zaječar) i Ognjen Petrović („Slavija“, Ćuprija). Što se tiče SREBRNOG TURNIRA, prvi je Nikola Stefanović (Kru), a drugi je Janko Mladenović (Eur).

FOTO: Teniski klub „AS Timok“ Zaječar

U kategoriji devojčica, najbolja je bila Ivona Petrović (Kru), druga je Anđela Stevanović (Bor), a treću poziciju dele Isidora Strajinović (Bor) i Dina Milanović (Austrija). Na SREBRNOM TURNIRU, prvo mesto osvojila je Vila Antonina Milisavljević („AS Timok“, Zaječar), a druga je bila Danica Marjanović („TAŽ“, Niš).

Takođe, nakon takmičenja, svim učesnicima bilo je obezbeđeno besplatno korišćenje celokupnog programa sportskog kompleksa Popova plaža – mini golf, fudbal, odbojka na pesku, košarka…

Teniski turnir „OP Zaječara – AS Timok“ organizovali su Teniski klub „AS Timok“ iz Zaječara i Teniski savez istočne Srbije.

FOTO: Teniski klub „AS Timok“ Zaječar

Dodaj komentar