fbpx

U Zaječaru 18. juna na Popovoj plaži biće nastavljene „Sportske igre mladih“!

Preporuka:

NOVA Knjaževac zahteva: Smesta razrešiti direktora OŠ „Dubrava“ javne funkcije

Nezapamćeni slučaj sukoba interesa, nepotizma i mobinga radnika, i to sve u prosvetnoj sferi, već dugo je predmet borbe...

U sredu nova prilika da iskažete humanost

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša u sredu 19. februara sprovešce akciju dobrovoljnog...

Odustalo se od natkrivanja bazena na Kraljevici tokom zime (FOTO)

Zatvoreni bazen na zaječarskoj Kraljevici ove zime ipak neće biti otvoren za posetioce, jer se prema rečima v.d. direktora...
- Reklama -

Tradicionalna manifestacija „Sportske igre mladih“, biće nastavljena u nedelju 18. juna na Popovoj plaži u Zaječaru, sa početkom u 10 časova.

Prema rečima organizatora, učesnici će se nadmetati u tenisu i odbojci na pesku, a prijava ekipa vršiće se do nedelje 18. juna  do 09.30 časova.

Zainteresovani za učešće u ovim sportski disciplinama, mogu se javiti organizatoru ili Zoranu Stojanoviću na broj 063 747199.

Da podsetimo, Zaječar je u maju bio domaćin ove manifestacije ali zbog vremesnkih uslova nisu održana takmičenja u tenisu i odbojci na pesku.

Sportske igre mladih 2017. su besplatne za sve učesnike a najbolje ekipe stiču pravo učešća na Državnom prvenstvu koje će se održati na Adi Ciganliji krajem jula meseca sa kog pobednici stiču pravo odlaska na Regionalno takmičenje u Split, krajem avgusta i sedmodnevno letovanje.

Sportske igre mladih u Srbiji održavaju se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: