fbpx
Društvo Politika

U pismu sa građanskog protesta zatražena Ničićeva OSTAVKA! (FOTO)

Tokom četvrte protestne šetnje #1od5miliona održane prošlog petka, građani su uručili dva otvorena pisma, onima koje smatraju najodgovornijima za uništavanje grada i stanje u kojem se trenutno nalazi Zaječar.

Pisma su sa građanskog protesta u Zaječaru upućena Bošku Ničiću i Saši Mirkoviću a njihova sadržina objavljena je danas u obaveštenju na facebook stranici građanskog protesta.

Kako navode organizatori, pisma su slične sadržine, obojici je poručeno da su direktno odgovorni za uništavanje grada i stanja u kojem se trenutno nalazi Zaječar.

Poruka je JASNA, sve dok tužilaštvo i sudovi ćute bićemo na ulici!- stoji u obaveštenju.

Od Boška Ničića zatražena je OSTAVKA, a Sašu Mirkovića građani su podsetili DA NISU ZABORAVILI period njegove vladavine.

Pisma su “pogodila metu” i sada su obojica, dva ortaka, najveći protivnici građanskog protesta u Zaječaru. Utrkuju se koji će gnusniju laž da smisli i plasira! – navode organizatori.

Organizatori su podsetili da je većina lokalnih medija izvestila da su sa protesta upućena pisma, ali konstatuju da se nijedan medij nije zainteresovao za sadržinu tih pisama.

Naredni građanski protest #1od5miliona biće održan ovog petka, 15. februara od 18 sati na Trgu Nikole Pašića.

2 komentara

  • Bosko o moralu nista ne zna. Ipak ce da podnese ostavku, kad nas bude 5 miliona, i da predje na celo te nove kolone

  • Da ostavka Nicica,Sasa Mirkovic nikad vise,i da se ponovo ne rode takvi,vlast je slast,dobro da se ti buduci rukovodioci razmisle i ne zaigraju pogresno

Dodaj komentar