fbpx
Najbolje iz Paraćina

U paraćinskoj industrijskoj zoni novi investitori zainteresovani za ulaganja

U industrijskoj zoni „Zmič“ u Paraćinu sredstvima Evropske Unije biće izgrađena još jedna saobraćajnica sa kompletnom infrastrukturom, a na sledeću sednicu skupštine Opštine idu rešenja o prodaji parcela za još tri investitora, najavio je prvi čovek Paraćina Saša Paunović.

Prema njegovim rečima do sada je u paraćinskoj industrijskoj zoni 17 preduzeća kupilo parcele, a još jedan objekat od 1.200m2 dobio je građevinsku dozvolu.

“ U industrijskoj zoni gradi se i jedanaesti proizvodni objekat. Još desetak preduzeća pribavlja dokumentaciju za izgradnju, a još dva kupca čekaju kraj parcelacije u manjem delu zone kako bi učestvovali u javnom pozivu za kupovinu zemljišta.

Procedura ugovaranja izgradnje industrijskog parka, najvećeg objekta na ovom prostoru takođe je u toku“, istakao je Paunović.

Prema njegivim rečima u sve ovo nije uračunata izgradnja industrijskog parka koja sledi.

“ Industrijska zona opravdala je sva očekivanja već sada, a tek sledi preparcelacija još jednog velikog bloka zemljišta“, najavio je Paunović.

Procenjena vrednost industrijskog parka je oko 2 miliona evra.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Najbolje iz Paraćina“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Dodaj komentar