fbpx
Najbolje iz Paraćina

Kompanija „Rimaster“ jedini ponuđač za zakup industrijskog parka u zoni „Zmič“

FOTO: FTV Paraćin

Švedska kompanija “Rimaster” zvanično je jedini ponuđač za zakup 3.000 kvadratnih metara industrijskog parka u paraćinskoj Industrijskoj zoni “Zmič”. Nakon otvaranja ponuda dostavljenih u roku, konstatovano je da je jedino pomenuta švedska kompanija dala svoju ponudu.

Potpisivanje ugovora uslediće sredinom decembra, a namere kompanije “Rimaster” su da do kraja investicionog ciklusa zaposle do 1.000 ljudi. Trenutno u iznajmljenim pogonima te kompanije u Paraćinu radi oko stotinu radnika.

FOTO: facebook.com/Saša Paunović

Podsećamo, krajem oktobra 2019. godine u Opštini Paraćin je počela izgradnja industrijskog parka u industrijskoj zoni vrednosti preko 2 miliona evra. Potom je objavljen i javni poziv za zakup zemljišta pod komercijalnim uslovima, gde su mogli da se jave svi zainteresovani.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Najbolje iz Paraćina“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar