fbpx

Kompanija „Rimaster“ jedini ponuđač za zakup industrijskog parka u zoni „Zmič“

Preporuka:

Za danas zakazana sednica Skupštine po hitnom postupku

U cilju obezbeđivanja uslova za neometano funkcionisanje Mesne zajednice Vratarnica i Centra za socijalni rad, u Zaječaru je za...

Pomozite da mali Bogdan iz Zaječara nastavi lečenje

Nema te osobe koja bi ostala ravnodušna na pesmu "Mi smo deca neba Oca nebeskog" koju je mali Bogdan...

Predložen novi v.d. direktor Centra za socijalni rad

Na današnjoj 128. sednici Gradskog veća većnici su dali zeleno svetlo na Nacrt Rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora...
- Reklama -

Švedska kompanija „Rimaster“ zvanično je jedini ponuđač za zakup 3.000 kvadratnih metara industrijskog parka u paraćinskoj Industrijskoj zoni „Zmič“. Nakon otvaranja ponuda dostavljenih u roku, konstatovano je da je jedino pomenuta švedska kompanija dala svoju ponudu.

Potpisivanje ugovora uslediće sredinom decembra, a namere kompanije „Rimaster“ su da do kraja investicionog ciklusa zaposle do 1.000 ljudi. Trenutno u iznajmljenim pogonima te kompanije u Paraćinu radi oko stotinu radnika.

FOTO: facebook.com/Saša Paunović

Podsećamo, krajem oktobra 2019. godine u Opštini Paraćin je počela izgradnja industrijskog parka u industrijskoj zoni vrednosti preko 2 miliona evra. Potom je objavljen i javni poziv za zakup zemljišta pod komercijalnim uslovima, gde su mogli da se jave svi zainteresovani.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Najbolje iz Paraćina“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: