fbpx

Kompanija „Rimaster“ jedini ponuđač za zakup industrijskog parka u zoni „Zmič“

Preporuka:

Prvi oboleli od korona virusa u Srbiji pušten na kućno lečenje

Nulti pacijent u Republici Srbiji, sredovečni muškarac iz Bačke Topole, kod koga je dana 6. marta 2020. godine, potvrđeno...

Spisak prodavnica za snabdevanje lica preko 65 godina za nedelju 29.03.2020. godine

Spisak prodavnica za snabdevanje lica preko 65 godina koje će u nedelju 29.03.2020. godinе raditi u periodu od 03.00...

U istočnoj Srbiji u samoizolaciji 1950 građana: Zaraženi i u Knjaževcu, Svrljigu i Kladovu

Prema podacima sajta covid19.data.gov.rs na dan 28. mart u Timočkoj krajini su registrovana 4 slučaja zaraženih korona virusom u...
- Reklama -

Švedska kompanija „Rimaster“ zvanično je jedini ponuđač za zakup 3.000 kvadratnih metara industrijskog parka u paraćinskoj Industrijskoj zoni „Zmič“. Nakon otvaranja ponuda dostavljenih u roku, konstatovano je da je jedino pomenuta švedska kompanija dala svoju ponudu.

Potpisivanje ugovora uslediće sredinom decembra, a namere kompanije „Rimaster“ su da do kraja investicionog ciklusa zaposle do 1.000 ljudi. Trenutno u iznajmljenim pogonima te kompanije u Paraćinu radi oko stotinu radnika.

FOTO: facebook.com/Saša Paunović

Podsećamo, krajem oktobra 2019. godine u Opštini Paraćin je počela izgradnja industrijskog parka u industrijskoj zoni vrednosti preko 2 miliona evra. Potom je objavljen i javni poziv za zakup zemljišta pod komercijalnim uslovima, gde su mogli da se jave svi zainteresovani.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Najbolje iz Paraćina“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: