Društvo Izdvajamo

Turistička organizacija: Novogodišnji bazar od 25. do 30. decembra, najavljen i bogat praznični program

Turistička organizacija grada Zaječara najavila je niz pretprazničnih manifestacija u njihovoj organizaciji, među kojima i tradicionalni novogodišnji bazar!

Uoči najčarobnijeg dela godine, Zaječar se priprema da postane epicentar praznične magije između blistavih svetiljki i radosti proslave Nove godine.

Turistička organizacija grada Zaječara najavljuje niz nezaboravnih događanja na trgu od 25. do 30. decembra.

Novogodiški bazar, koji traje od 25. do 30. decembra, predstavlja pravo malo carstvo ukusa sa više od 130 izlagača iz cele zemlje koji će predstaviti svoje autentične proizvode. Od sočnih suhomesnatih do izvanrednih mlečnih delikatesa, posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnoj paleti ukusa.

Direktorka Dragana Gogić Rajković najavljuje dolazak deset novih izlagača s posebnim ponudama, obećavajući nezaboravno iskustvo.

U sklopu bazara, 28. decembra, Turistička organizacija priprema Novogodišnju dečiju manifestaciju ZajeČarolija, koja će kroz kreativne radionice i interaktivno učenje o čarima praznika obradovati najmlađe. Maskote iz omiljenih crtanih filmova, Deda Mraz i Bubble House, dodatno će upotpuniti atmosferu, pružajući deci nezaboravno iskustvo.

Tu je i novogodišnji maskenbal s vrednim nagradama za najkreativnije maske, kao i posebna nagrada za najlepše maskiranu mamu. Trg će biti preplavljen ukrasima, novogodišnjim figurama, lampionima i svetiljkama, stvarajući bajkovitu atmosferu koja će oduševiti sve posetioce.

Deda Mraz će posebno obradovati mališane dolaskom u svoju novogodišnju kućicu na trgu od 25. do 30. decembra, družeći se s njima i fotografišući se od 17 do 19 sati.

Dodaj komentar