Društvo Kultura

Tri najnovija filma u zaječarskom pozorištu od 15. januara

foto: https://www.facebook.com/pozzoranradmilovic
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U Narodnom pozorištu Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u periodu od 15. do 17. januara biće održane projekcije tri nova hit filma: Spajdermen – Put bez povratka, Zlatni dečko i Kliford veliki crveni pas.

Program:

Kliford veliki crveni pas 15. , 16. i 17. januara od 16 sati.

Kada srednjoškolka Emili Elizabet sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malu crvenu kucu, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku.

Zlatni dečko 15. i 16. januara od 18  i 20:30h, 17. januara od 18 časova.

Film Zlatni dečko reditelja Ognjena Jankovića prati priču o Denisu Markoviću, mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa.

Spajdermen – Put bez povratka 17. januara od 20:30 sati.

Put bez povratka je nastavak priče koja je započeta hit-filmom Povratak kući iz 2017. godine sa Tomom Holandom u glavnoj ulozi, a nastavljena 2019. godine u filmu Daleko od kuće koji je sa zaradom većom od milijardu dolara postao ne samo najuspešniji Spajdermen film ikad, već i najuspešniji film u istoriji Sony studia.

Cena ulaznice za svaki film pojedinačno je 35o dinara.

Dodaj komentar