Neke sjajne priče

TOTALNI PREOKRET! Neizvesno učešće Bojane Stamenov na Eurosongu u Beču

foto: facebook / printscreen

Bojana je u totalnom rasulu, uopšte ne može da se skoncentriše na pesmu – ekskluzivno saznaje naš portal od izvora bliskih našoj delegaciji u Beču. Na današnjoj probi zvučala je grozno, čak je deo pesme koju će izvoditi na engleskom počela da peva na srpskom.

Da podsetimo, Bojana Stamenov će na Eurosongu 19. maja izvesti pesmu na engleskom “Beauty never lies”, u pratnji igrača. Nosiće srebrnu haljinu, a igrači će tokom nastupa, pocepati ogrtače sa sebe.

Non-stop joj je telefon u ruci i samo kucka poruke. Čak je i šef delegacije Saša Mirković pobesneo zbog takvog Bojaninon ponašanja.

Sve je počelo bezazleno, jednim običnim medijskim spinom da Bojana planira da u Beču nađe dečka i ima seks. Vest su objavili kako domaći mediji tako i evropski tabloidi. Ovo medijsko spinovanje dalo je efekat, iako totalni autsajder po prognozama kladionica, Bojana je dospela u žižu interesovanja svih poznatijih evropskih medija i to samo 4-5 dana pred prvo polufinale!

 

foto: facebook / printscreen

foto: facebook / printscreen

Da bude sve po planu, pobrinuo se poznati međunarodni PR stručnjak (naše gore list) Aleksandar Milivojević. Poučen iskustvom da “šef” voli inicijativu po onoj narodnoj “što on okom – ja ću skokom” kreće u akciju! Biće BOMBA vest, tamo recimo, veče pred prvi nastup da je Bojana zaista imala seks!

Kao potvrdu svega par je izbacio fotku na fejsu nakon “obavljenog posla”.

foto: facebook / printscreen

foto: facebook / printscreen

Bojana, koja inače ima prelep glas, na jutarnjoj probi nakon “čarobne” noći pevala je poput slavuja, pokušao je da nam dočara situaciju naš izveštač iz Beča.

Odmah nakon probe taksijem je užurbano otišla u hotel, iako je trebalo da da izjavu za poznati makedonski časopis. Dečku koji radi kao lift-boy bilo je čudno što Bojana ide do drugog sprata iako je njena soba na trećem ali nije pitao ništa. Zaustavila se ispred sobe 216 jer su bila odškrinuta vrata (inače soba u kojoj boravi svetski poznati producent koji je doveo Woodstock u Zaječar, Marko Jeftić) i čula dobro poznati Aleksandrov glas, koji joj je samo par sati pre toga nežno šaputao, kako izgovara “brate, ovo od sinoć biće odlična vest, samo da me šef ne natera da uradimo ponovo…”!

U tom trenutku iz sobe se začula pesma poznatog folkera:

https://youtu.be/R9k5QZlTwr0

Bojana je bila u šoku, otrčala je plačući do svoje sobe i nekoliko sati nije želela da razgovara ni sa kim. Nakon nekog vremena u hotel je stigao i šef delegacija, koji se odmah uputio do Bojanine sobe čim je čuo da nikome ne otvara. Bojana je uplakana otvorila vrata i pustila šefa u sobu i objasnila mu je šta se sve izdešavalo.

Šef je pokušao da je umiri rečima da su muškarci tako po nekad stidljivi pa pred prijateljima izgovore ono što u stvari ne misle kako bi ispali macho. Rekao joj je da ne brine ništa, da je Aleksandar odgovoran i da će biti sve ok. Bojana se malo umirila, ali je i dalje kroz plač pitala, pa zašto je pustio baš pesmu Ace Lukasa???

Šef je skamenjenog lica ćutao nekoliko sekundi a onda kao da je počela grmljavina nad Bečom. Vikao je da se sav hotel tresao, “dovedite mi odmah tog PR stručnjaka da mu ja pokažem”.

Epilog svega, Aleksandar je prebačen u neki hostel na periferiji Austrijske prestonice, Bojana ni sa kim ne razgovara i totalno je nezainteresovana za pesmu i celokupni nastup.

Da li će naš tim uspeti da “podigne” srpsku predstavnicu na Eurosongu ili ne ostaje nam da vidimo…

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]Ovo je šaljiva priča čiji su delovi izmišljeni i kao takva svrstana je u kategoriju “Neke sjajne priče” Pozdrav za našu delegaciju u Beču a posebno za Bojanu, kojoj želimo da nađe dečka i sa njim vodi ljubav![/box]

Dodaj komentar