Društvo

TOC: Poziv mladima da iskuse razgovor sa poslodavcima i pre prvog razgovora za posao

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Timočki Omladinski Centar u okviru projekta Digitalni POMAK organizovaće Realne susrete sa poslodavcima, priliku da se maldi susretnu sa HR-ovima firmi koje posluju u Zaječaru, pre svog prvog realnog razgovora za posao.

„Kada konkurišemo za neki posao, jedna od stvari o kojima razmišljamo je i razgovor koji nas očekuje nakon odabira našeg CV-a u uži krug.

Da li ste zamišljali kako bi izgledao taj razgovor za posao?

Da li ste imali priliku da pitate nekog ko vodi razgovore za posao, na šta obratiti pažnju, kako se ponašati, šta istaći?

Da li biste voleli da se susretnete sa HR-om (osobom za ljudske resurse) neke od firmi koje posluju u Zaječaru i Srbiji?

TOC pruža priliku svim mladima, uzrasta od 15 do 30 godina, da imaju razgovor za posao, pre stvarnog razgovora za posao, ali sa ljudima koji u stvarnim firmama vode razgovore za posao.

U okviru Realnih susreta sa poslodavcima, mladi iz Zaječara, koji se budu prijavili, imaće priliku da kroz razgovor sa HR stručnjacima iz raznih kompanija, poput A1, Heineken i HTEC-a vide kako izgleda jedan realan razgovor za posao, i da baš od njih, koji su zaduženi za zapošljavanje novih radnika, dobijete savete kako da poboljšate vaš CV i motivaciono pismo, ali i kako da što bolje pokažete svoje kvalitete na intervjuu za posao.

Ukoliko imate svoj CV i motivaciono pismo, možete nam poslati na konkurs@toc.rs do 5. septembra (naslov mejla: Realni sureti sa poslodavcem), a mi ćemo proslediti našim HR stručnjacima koji će ih pregledati i tokom razgovora dati vam sugestije kako da ih unapredite.

Ukoliko ipak nemate CV, možete da ga napravite za ovu priliku, a motivacino pismo napišite za recimo vaš posao iz snova.

Susret sa HR-ovima je zakazan za 8. i 9. septembar, kada ćemo u prijatnoj atmosferi organizovati razgovore za posao.

Dođite da razbijemo bauk zvani “razgovor za posao” i da naučite od onih koji su veoma iskusni u ovom polju“, saopštavaju iz TOC-a.

Dodaj komentar