fbpx
Sport

Timok poražen u pripremnim utakmicama STRUČNI ŠTAB SADA OKUPLJA BIVŠE IGRAČE

Zaječarski Timok danas u Knjaževcu igra treću kontrolnu utakmicu protiv tamošnjeg Timočanina.
U dosadašnjem pripremnom periodu Timok je poražen od Ozrena iz Sokobanje i od Dunava iz Prahova.

Klub je u dugovima i zato mu je stigla zabrana da ni za naredno prvenstvo neće moći da registruje i licencira pojačanja, ako ne isplati dugove trenerima i igračima. Zato su se novo klupsko rukovodstvo i štručni štab opredelili za okupljanje svojih bivših igrača koji su do sada bili u drugim klubovima ili su pauzirali.

Iz Ozrena je posle prolećne polusezone vraćen mladi Ivan Kostić (20) i igrač sredine Dušan Petrović, a iz boljevačkog Rtnja iskusni Jasmin Ćatić. U Timok su se vratila i braća Joković, stariji Stefan i mladji Andrija. Obojica su ponikli u fudbalskoj školi Timoka. Stariji Stefan je iskusni centarfor.

„Stefan je pre tri sezone bio kapiten i najbolji strelac ekipe. Veliko je pojačanje u navalnom redu gde smo proletos bili tanki. I Andrija je prošao sve naše mladje selekcije, a odigrao je i nekoliko utakmica za seniorski sastav i bio medju boljim pojedincima. Veliki je talenat i biće značajno pojačanje na poziciji desnog napadača“, kaže za Timok generalni sekretar kluba Dragan Paunović.

Izvor: timok

Dodaj komentar