Sport

Teniseri odlični na turniru „Timočka krajina open 2022“

Teniski klub AS Timok

U konkurenciji takmičara iz Bora i Zaječara, na terenima zaječarskog Sportskog kompleksa Popova plaža, minule subote odigran je turnir „Timočka Krajina open 2022“. Igrano je u konkurenciji seniora i juniora, u singl i dubl kategoriji.

U kategoriji juniora prvo mesto osvojio je Stefan Pantelić, drugo mesto Dimitrije Milosavljević, a treće mesto je pripalo Đorđu Tošiću i Nađi Cvetković.

U kategoriji seniora (singl) prvo mesto osvojio je Danilo Jovanović, drugo Luka Davidović, treće mesto su zauzeli Uroš Kostić i Veljko Đorđević.

U kategoriji seniori u dublu, prvo mesto su zauzeli Danilo Jovanović i Uroš Kostić, drugo Stefan Đorđević i Nikola Ivašković, dok su treću poziciju zauzeli Dušan Tošić i Veljko Đorđević, kao i Janko Mladenović i Luka Davidović.

Foto Teniski klub AS Timok

Foto Teniski klub AS Timok Zaječar

Teniski klub „AS Timok“, koji je bio organizator, je pored sportskih nagrada, pehara, medalja i diploma, podelio i vrednosne vaučere dugogodišnjeg prijatelja kluba, teniskog brenda babolat, kao i sportske majice AS Timoka.

Turnir je bio kvalifikacionog karaktera, pa su finalisti obezbedili učešće na turniru „Vidin open 2022“, koji će biti održan u Bugarskoj.

Dodaj komentar