fbpx
Društvo

ŠVS priprema posebne mere za vakcinisane

gradska uprava

Prema rečima gradonačelnika, Boška Ničića, ŠVS grada Zaječara priprema niz mera kako bi građanima, kojima je prošlo više od tri nedelje od revakcinacije, na osnovu potvrde, bilo omogućeno da nesmetano prate javne događaje (pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, sportske priredbe, ulazak u zatvorene delove restorana).

“Poštovani sugrađani, drage građanke i građani Zaječara, na putu smo da, ako se budemo odgovorno ponašali, uskoro počnemo normalno da živimo. Jedini način za to je da svi, koji to možemo, primimo vakcinu”, istakao je Ničić na svom fejsbuk profilu.

U našem gradu, svakodnevno, bez ikakvog prijavljivanja, omogućen Vam je prijem tri vrste vakcine i to:

  •  “Fajzer/BioNtek”
  •  “Sputnjik V”
  •  “Sinofarm”

2 komentara

  • Uzas i katastrofa…. Sramota… Ucenjujete narod i lazete…. Bruka…. Niko nema pravo da natera ljude da se vakcinisu..to je dobra volja i sloboda coveka…. Ima boga pa sve vidi i gleda….
    Tuga

  • Zašto se ne otvori punkt za vakcinaciju u centru Zaječara, mi stari ne možemo do doma zdravlja ili u kotlujevac pešice a za taxi nemamo para. U centru grada postoji ambulanta a isto tako i prostorija ( do parkinga hotela Srbija tis) za dobrovoljne davaoce krvi, tako da može da posluže i za vakcinaciju protiv covoda 19.tako će mnogo više ljudi biti vakcinisano

Dodaj komentar