Sport

Svađe i uvrede na sednici FK Timok – FIROVIĆ PODNEO OSTAVKU (VIDEO)

Tenzije u fudbalskom klubu Timok ne prestaju. Na sinoć održanom skupštinskom zasedanju došlo je do žučnih rasprava, a na samom početku, nakon što je generalni sekretar Dragan Paunović obavestio prisutne da su svi članovi Upravnog odbora podneli ostavke, ostavku na mesto predsednika kluba podneo je i Dušan Firović, koji je međutim prekinut u nameri da svoju ostavku i obrazloži.

fk-timok

Firović je obraćajući se prisutnima žustro napao doskorašnjeg saradnika u klubu, generalnog sekretara Dragana Paunovića.

„Došli smo do situacije da su se ponovo vratili isti ljudi, oni koji su napravili 50 miliona 500 hiljada evra, koji odlaze na suđenja bez ovlašćenja Upravnog odbora, ne donose nikakav izveštaj. Ova skupština je porodična skupština, familijska, komšijska i drugarska skupština“, istakao je Firović.

Posle pauze održana je vanredna izborna Skupština zaječarskog prvoligaša na kojoj je za predsednika Upravnog odbora izabran Radiša Nikolić, ali i članovi upravnog i nadzornog odbora, dok je na mestu generalnog sekretara ostao je dosadašnji vršilac ove funkcije, Dragan Paunović.

„Ja sam očekivao da ovde sedi mnogo mlađi čovek, sa novim idejama, koji ima i ime i prezime u ovom gradu, koji će doneti novi menadžment. Ako ja ne grešim, Timok je evo doživeo da dobije i najstarijeg predsednika u svojoj dugogodišnjoj istoriji“, rekao je Nikolić.

Pripreme fudbalera Timoka su već počele, klub je u blokadi skoro 24 miliona dinara, zabrana dovodjenja novih fudbalera je i dalje na snazi pa ostaje da se vidi na koji način će novo rukovodstvo uspeti da se izbori sa nagomilanim problemima.

Pogledajte prilog „Online televizije“:

Dodaj komentar