fbpx

Sutra u Zaječaru počinje sakupljanje potpisa za listu „ZA PRAVEDNU SRBIJU (DS, NS, DSHV, ZZS, ZZŠ i PZK)“

Preporuka:

Dve akcije dobrovoljnog davanja krvi u Zaječaru

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Niša, organizuje dve akcije dobrovoljnog davanja krvi u...

Zaječarske rukometašice remizirale na domaćem terenu

U okviru 9. kola Superlige Srbije u rukometu, ženski rukometni klub Zaječar 1949, zabeležio je nerešen rezultat. U utakmici odigranoj...

Bez struje deo ulice Miloša Obilića

Bez struje su trenutno stanari dela ulice Miloša Obilića u Zaječaru zbog radova na mreži. Bez napajanja električnom energijom su...
- Reklama -

Sutra od 09 do 16h u prostprijama Pokreta za Krajinu i  Demokratske stranke počinje prikupljanje potpisa za listu ZA PRAVEDNU SRBIJU (DS, NS, DSHV, ZZS, ZZŠ i PZK) za predstojeće republičke izbore. Pokret za Krajinu i Demokratska stranka pozivaju sve članove, simpatizere i zainteresovane građane da dođu i svojim potpisom podrže ovu jedinu demokratsku opciju u Srbiji.

Naime,u sedištu DS u Beogradu danas je potpisan  koalicioni sporazum i predstavljen slogan koalicije na čelu sa DS za vanredne parlamentarne izbore. Na listi se   se pored Demokratske stranke nalazi Nova stranka, Zajedno za Srbiju, Zajedno za Šumadiju, Pokret za Krajinu i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su predsednik DS Bojan Pajtić, lider Nove stranke Zoran Živković, kao i predsednici političkih organizacija Zajedno za Srbiju, Zajedno za Šumadiju, Pokret za Krajinu i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Dušan Petrović, Veroljub Stevanović, Boško Ničić i Tomislav Žigmanov, kao i funkcioneri DS Dragoljub Mićunović i Vesna Marjanović.

Koalicioni partneri dobili su po dva mandata u prvih 29. Na listi će, tako, biti i Zoran Živković i još jedan kandidat iz Nove stranke, najverovatnije Vladimir Pavićević ili Vesna Rakić Vodinelić.

Dva mandata dobila je i Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića, a njihovi kandidati zauzeće 11. i 22. mesto na listi. Kandidati za poslanike biće i Veroljub Stevanović iz Zajedno za Šumadiju i Boško Ničić, Pokret za Krajinu.

2 KOMENTARA

 1. Ako mislite da ćete sa Boškom Ničićem, Verkom i Dusanom Petrovićem (DuPe) da rušite četvrt pismene naprednjake, od tog posla nema ništa. Želim vam svim srcem da ne pređete cenzus, jer sa takvom žgadijom i ne zaslužujete. Nadam se da ista sudbina čeka i Tadića i Čedu. Moraćemo da sačekamo 2017. da se naprednjaci razore između sebe.
  Doći ću da vam dam potpis jutros.
  Žao mi, ali na ovim izborima DOSTA JE BILO!

 2. Ne znam koji će iskreni demokrata da glasa za demokratsku stranku sa ovakvim relikvijama prošlosti.
  Još ste natrtili Boška koji je podmićivao i uništavao ds u zaječaru godinama.
  Taman će da se lekne Mirković iz skupštine, sad da glasamo za vas da bi ušo Boško.
  Slabije.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

„Bliskost“ u Dubočanu

Anasambl zaječarskog teatra gostovaće u ponedeljak, 25. novembra u Dubočanu, gde će u Domu kulture izvesti predstavu „Bliskost“ Patrika Marbera u režiji Snežane Udicki.  Koreograf...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: