fbpx

Sunčano i toplo vreme, u Zaječaru 26 stepeni

Preporuka:

Bor: Pretio prodavačici makazama i tražio novac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su V.S.(1982) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično...

Vučić: Svim zaposlenima u mikro i malim preduzećima država će tri meseca platiti minimalac

Sa uvođenjem vanrednog stanja u Srbiji zbog pojave korona virusa i srpska privreda našla se u vanrednim okolnostima i...

Evo ko ima prava na besplatan odbrok za vreme vanrednog stanja u Zaječaru…

Na jučerašnjoj sednici Štaba za vanredne situacije u Zaječaru donet je zaključak o ostvarivanju prava na bеsplatan obrok za...
- Reklama -

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da se u Srbiji ujutru ponegde očekuje magla, a tokom dana sunčano i toplo vreme.

Ujutru u Srbiji po kotlinama, dolinama reka i visoravnima magla. Tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 5 do 12, a najviša od 25 do 29 stepeni.

U Zaječaru sunčano i vedro vreme. Vetar slab, severozapadni. Najniža temperatura oko 9 stepeni, a najviša oko 26 stepeni.

weather.com

Narednih dana, pretežno sunčano i toplo. Samo ujutru po kotlinama, dolinama reka i visoravnima magla koja se ponegde može zadržati i duže tokom prepodneva.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak 14. oktobar 2019.

Zadržava se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih osoba. U prepodnevnim satima izvestan oprez se savetuje astmatičarima. Meteoropatske reacije mogu biti izražene u vidu glavobolјe i promenlјivog raspoloženja. Savetuje se umerena fizička aktivnost i slojevito odevanje.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: