Politika

ZA SUBOTU, 16. DECEMBAR ZAKAZANA 9. SEDNICA SKUPŠTINE GRADA ZAJEČARA: Na dnevnom redu biće…

Deveta po redu sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za subotu, 16. decembar.

Pred odbornicima će se kako je ranije najavljeno naći dnevni red od 14 tačaka, mada se očekuje da će na dan zasedanja dopune dnevnog reda itekako biti.

Jedna od najvažnijih tačaka koja će verovatno izazvati i najviše polemike će svakako biti Odluka o budžetu grada Zaječara za 2018. godinu sa predlogom kadrovskog plana za narednu godinu.

Na sednici će biti razmatrana i Odluka o osnivanju Narodnog pozorišta Timočke krajine-Centra za kulturu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru. kao i Odluke o pravobranilaštvu grada Zaječara, Odluku o linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika u drumskom saobraćaju na teritoriji grada Zaječara, a biće razmatrani i programi praćenja kvaliteta površinskih voda na teritoriji grada Zaječara za 2018. godinu i nivoa komunalne buke na teritoriji grada Zaječara za narednu godinu.

Na sednici će biti razmatran i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i program poslovanja Javnog komunalno – stambenog preduzeća „Zaječar“ Zaječar za 2018. godinu, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti Javnom komunalnom stambenom preduzeću „Zaječar“ na cenu toplotne energije i na cenu usluga redovnog izvoženja smeća u Zaječaru.

Na dnevnom redu je i Pretres Predloga Rešenja o usvajanju Izveštaja o realizaciji godišnjeg plana rada Predškolske ustanove „Đulići“ Zaječar za radnu 2016/2017. godinu, kao i Pretres Predloga rešenja o razrešenju Pravobranioca grada Zaječara.

1 komentar

  • po ko zna koji put su gradske p…..e na čelu sa nesposobnim nečelnikom banetom i velikim stričnjakom marinom trutinicom kao i velikim stručnjakom karankom (kao i njen muz) podelili radnicima rešenje po debilskoj sistematizaciji a sve u minut do pola četiri i za vikend.tako se to radi.da nema neko vreme da im se napsuje sve po spisku.ali id eponedeljak..ovo ne moze svako da smisli.treba imati mozak kao dijabolu.i pitanje je koliko je sve to zakonski jer datum na istim je 11.12.kada su i trebali da se jave na novim radnim mestima a danas je 15.ljudi ne potpisujte.napsujte lopove.

Dodaj komentar