fbpx
Sport

Sportski savez grada Zaječara organizuje u martu takmičenja u odbojci, rukometu, malom fudbalu

Sportski savez grada Zajecara organizuje brojne aktivnosti i u martu mesecu.

Predstojećeg vikenda, u nedelju od 9 sati, u Hali sportova na Kraljevici biće održano opštinsko takmičenje u rukometu za učenice osnovnih škola.

U prvoj nedelji marta biće održana takmičenja u rukometu i odbojci. U utorak, 1. marta biće organizovano opštinsko takmičenje u rukometu za učenike i učenice srednjih škola. Takmičenje se održava u Hali sportova na Kraljevici, a početak je zakazan za 9 časova.
Medjunarodna takmičenja u odbojci za učenice i učenike osnovnih škola planirana su za sredu, 2. mart, dok je opštinsko takmičenje u rukometu za ucenike osnovnih škola zakazano za četvrtak, 3. mart.

Završni turnir „Mini maksi liga timočke krajine“ za uzrast 2004-2007. kao i dodela nagrada i priznanja je u nedelju, 6. marta u Hali sportova na Kraljevici. Izvlačenje parova 30 minuta pre početka takmičenja.

U subotu, 5. marta u prostorijama Sportskog saveza grada Zaječara, biće obeležen lep mali jubilej, tri godine izlaska biltena Sportskog saveza „Glas sporta“. Tim povodom, od 14 sati biće priredjen koktel.

Dodaj komentar