Sport

Sportski savez grada Zaječara donirao 20 lopti mlađim kategorijama FK Timok 1919

Atlas Servis - 24h pomoć na putu
FOTO: zajecaronline.com

Sportski savez grada Zaječara donirao je 20 lopti Fudbalskom klubu “Timok 1919” za mlađe kategorije zaječarskog prvoligaša. Donacije je nagrada za učešće mladih klupskih trenera u Otvorenoj zabavnoj školi fudbala (Open Fun Football Schools) u Prokuplju, koje je na usavršavanje u radu sa mališanima minule godine uputio Sportski savez grada Zaječara.

“Svaka pomoć je dobrodošla, a naročito za naš podmladak i školu fudbala, gde imamo više od 100 dece u mlađim kategorijama kluba”, istakao je za “Glas sporta” predsednik FK “Timok 1919” Branimir Đorđević.

Donaciju koordinatoru za mlađe kategorije prvoligaša sa Kraljevice Miroslavu Trujkiću, predao je generalni sekretar Sportskog saveza grada Zaječara Igor Božinović.

“Radićemo i dalje na usavršavanju mladih trenera iz Zaječara, a sve kako bi deca iz grada na Timoku imala šansu da sportska znanja usvajaju od što kvalifikovanijih stručnjaka”, poručio je Božinović i dodao da je pored Timoka, svog predstavnika na seminaru imao i Fudbalski klub “Kablovi”, koji će takođe dobiti kontigent lopti.

Treneri su u Prokuplju po programu imali praktični rad sa decom na terenima Fudbalskog kluba Topličanin, a u teoretskom delu pohađali su organizovanu onlajn nastavu, gde su svoja iskustva razmenjivali sa trenerima iz desetak zemalja Evrope.

Izvor: glassporta.rs

Dodaj komentar